18.4.15

Week in photos

Lauantaita kaikille! Kuinkas on viikkonloppu pyörähtänyt käyntiin? :) Itse täällä aloittelen pakkaamista, kunhan olen viettänyt hitaan aamun. Pieni muuttostressi alkaa tässä puskemaan, sillä ensi viikolla pitäisi paitsi pakkaamisen lisäksi myös lukea kahteen tenttiin. Koitan jollain ihmeen kaupalla saada kaikki hoidettua, mutta luulenpa että pakkailen vielä perjantaina päivällä juuri ennen muuttoauton saapumista :D

Kulunut viikko puolestaan on taas hurahtanut sekunnissa ohi. Suurin osa päivistä kului kouluhommien parissa, mutta eilen sallin itselleni kakkupäivän ja kävimme porukalla katsomassa myös kaveriemme lätkäpelin. Ihan ei menestystä tällä kertaa tullut, mutta oli kivaa viettää hieman erilaista perjantaita. Tässä vielä muutama foto viikon varrelta!

// Nice Saturday all! Here are few photos from this week. My week has been just studying for yesterday's exam, but I managed to take some outfit photos and give myself a permission to have some cake and lemonade after the exam. All in all busy times are coming. I have to start packing and moving but at the same time study for few exams. Let's see how it will work ;) but here's the photos! Enjoy!

Päivät kuluivat siis johdannaisten tenttiin lukiessa ja kaavoja opetellessa. Loppujen lopuksi suoriuduin tentistä kunnialla!


Toisinaan pieni tauko oli kuitenkin paikallaan :) Kuvassa vähän rekvisiittaa asukuviin! Kevään ensimmäiset pionit ovat muuten ilmestyneet kukkakauppoihin. Koitan hankkia myös muutaman uuten kotiin, vähän ilmettä piristämään laatikoiden keskelle.


Kuvassa perjantain asua ja lisää kukkafiilistelyitä :) Kynsissä ihanan pirtsakkaa pinkkiä ja korallin värinen neule farkkujen kanssa on oikein hyvä combo. Katukuva kun on vielä niin harma, mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa. 


Ja tässä vielä perjantain tentinjälkeinen kahvihetki! Maistoin ensimmäistä kertaa ruusun makuista limonadia ja olin positiivisesti yllättynyt. Kivat sokeriöverit siis hyvin sujuneen tentin lisäksi. Kyseinen Sweet Vaasa- visiitti taitaa muuten olla viimeinen ainakin toistaiseksi. Voi kun löytäisin Helsingistä vastaavan, vaikka siellä puolestaan on omat uniikit paikkansa. Yhtään vinkkejä?


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook

4 comments:

 1. Pitää itsekkin joskus maistaa tota limonadia, nam mikä suklaakakku <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa! Makuina myös mm. mandariinia ja inkivääriä :) Sweet Vaasan kakut ovat ihan parhaita <3

   Delete
 2. Hei Essi! Ihania kuvia, kiva kun jaat blogissasi Vaasa-vinkkejä. Energistä kevättä toivottaen Maija

  ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign