11.5.15

Beauty favourites


Maanantaita kaikille! Loppuviikko meni hurjassa työputkessa ja eilen oli tarkoitus jo postata, mutta vapaapäivän/äitienpäivän vietto vei voiton. Langoilla ollaan taas kaikesta huolimatta ja tänään esittelisin teille muutaman lempikosmetiikkani, jotka löytyvät hyllystäni tällä hetkellä. Löytyykö sieltä yhtään samiksia? :)

Aloitetaan hiustenhoidosta! Blow pron sekä Batisten tuotteet ovat olleet jo jonkun aikaa käytössäni ja aina kun jotain tarvitsen hiustenhoitoon liittyen, etsin noista kahdesta merkistä sopivaa. Blow pron kiiltosuihke viimeistelee kampauksen kuin kampauksen sopivalla kiillolla, kun taas Batisten kuivashampoo tuo sopivasti kohotusta juureen ja tekee hiuksista hieman karheammat jos ne ovat liian puhtaat. Itselläni on semmoinen reuhka, että se tarvitsee hyvät ja pitävät tuotteet pysyäkseen ruodussa koko päivän.

Mitä tulee ihonhoitoon ja etenkin värin tuomiseen kasvoille sekä kroppaan, suosikkini löytyvät Diorilta ja St. Morizilta. Diorin ihon sävyä heleyttävä ja väriä tuova voide levitetään ennen meikkivoidetta tai ihan vain sellaisenaan. Kasvoille sekä dekolteelle tulee kiva päivetys ja ihon väri on tasaisempi peittäen samalla pikkuvirheitä. Koko kroppaan saa väriä puolestaan suositusta St. Morizin itseruskettavista. En kannata solariumia, vaan suosin väriä purkista. St. Moriz levittyy tasaisesti ruskean voiteen ansiosta antaen heti väriä. Väri kehittyy iholla kuten suihkurusketuskin ja ylimääräiset saa pestyä esimerkiksi seuraavana aamuna pois iholta. Tätä tuotetta voi levittää myös kasvoille.

Lopuksi vielä maininta ehdottomasta ykköstuotteestani: Aqualan gel, jota käytän lähinnä kasvovoiteena. Ihoni menee helposti tukkoon rasvaisesta voiteesta, mutta tässä ei ole lainkaan "rasvaa" vaan ainoastaan kosteutusta. Geeli sopiii myös kuivalle iholle! Iso puteli on paitsi riittoisa, myös halpa ja pesee kalliit voiteet mennen tullen. Ainakin omalla kohdallani :)


// Hi again! Here's some of my current beauty favourites. What it comes to hair products, I rely on Batiste's dry shampoo and Blow pro's shine spray. My hair is so huge and strong that I need to use good products to keep it together through the whole day.

The Summer is just around the corner, but my skin is so pale. I don't use solarium but I get my skin tanned with these two products: Dior's bronzing lotion for face and St. Moritz's self tanning lotion for body. First one gives your face a nice colour and the second one is the best self tanning lotion ever! Price vs. quality is good. Lotion is coloured so you see how you have used it and you get a nice tanned look right away too.

And finally, a lotion which I use for my face. I got a mixed skin and it gets irritated very easily if the product contains too much "oil". This Aqualan gel moistures only, comes with a huge tube and price isn't bad either ;)

Any own favourites?


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook

2 comments:

  1. Oon kuullu tuosta Aqualan gelistä paljon hyvää kommenttia, pitänee testata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen! Geeli on muuten sitten antiseptistä eli sen tuoksua ei kannata säikähtää. Yleensä pursotan ensiksi kädelle sen määrän, mitä ajattelin käyttää ja tuoksu ehtii haihtua siitä pois ennen levitystä :)

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign