13.5.15

Casual trench coat outfit


Tänään on ollut melko sateinen päivä, mutta ei anneta sen lannistaa. Löysin koneen syövereistä nämä pari viikkoa sitten otetut kuvat aurinkoisesta kaivarista kera trenssitakin. Aurinko paistoi ja kevät teki tuloaan. Käytiin ystäväni kanssa kävelyllä kaivarissa ja lopuksi hörpittiin kaakaot Café Ursulassa.


Kyseinen päivä oli ensimmäinen päivä kun pystyi pukemaan ohuen trenssini. Takissa on hieman lyhyemmät hihat ja kangas on melko ohut, joten olen pantannut sen käyttöönottoa. Rusahtava trenssi on paitsi klassinen, sopii myös niin hyvin sekä rennon että vähän muodollisemmankin asun kanssa. En ole ennen viime kesää omistanut ainuttakaan trenssiä, enkä oikein nähnyt itseäni sellaisessakaan. Nyt olen kuitenkin koitiutunut oikein hyvin tuohon takkiin ja se on yksi kesäajan lempitakeistani. tuolloin yhdistin sen kera kiiltävien housujeni, conssien sekä Balmuirin huivin kanssa :)
WEARING
Céline sunnies
Balmuir scarf
Zara trench coat
Vila pants
Converse shoes


// First outfit with the Zara trench coat :) I like how you can wear the coat with almost everything from casal wear to more formal outfi. This time I wore it casually: Converses, faux leather pants and scarf around my neck. Perfect outfit for a walk in the shore and a cup of hot chocolate afterwards ;)


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign