18.5.15

Interior inspiration

1. Here*
2. Here*
3. Here*
4. Zara Home
5. Zara Home
6. Zara Home
7. Here*
8. Here*Mitä tulee kodin sisustukseen, suosin melko neutraaleja värejä ihan vain senkin takia, että mieli muuttuu ja muutettaessa uuteen asuntoon on helppo yhdistellä vanhoja sekä uusia huonekaluja. En ole tosi uutta asuntoa nyt muuttorumban jälkeen kovinkaan sisustanut lisää ja luulen, että tämänhetkisellä asetelmalla mennään ainakin hetki. Vaaleiden sävyjen keskellä on myös helppo rentoutua ja etenkin pieneen kotiin ne tuovat myös lisää avaruutta.

Tosin muutamia pikkujuttuja tekisi mieli tänne hankkia: Yöpöydäksi tuo upea metallinen sohvapöytä, vähän lisää kehyksiä, vaaterekki ehkäpä ja sitten myös jokin nätti tarjotin tai rasia. Semmoista pientä hienosäätöä oikeastaan :) Ellokselta löytyy muuten hirmu kivoja kodin sisustukseen liittyviä tavaroita aina huonekaluista piensisustukseen. Meinasin muuten myös kuolla ihastuksesta kun selailin Zara Homen valikoimaa. Tiesittekö, että sieltä voi tilata myös Suomeen? Tosin osa tuotteista on ehkä hieman ylihinnoiteltuja, mutta jotain voi löytää myös ihan järkevään hintaan. Ja ne ovat niin kauniitakin!

// Some ispiration for interior. My home is almost ready, but it needs little fixing. Small details such as new frames and other accessories, a table and a rack for clothes. I've listed couple of things I might buy here someday. Any favourites? :) Later!

Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 


(*Mainoslinkki /Ad link)

2 comments:

  1. Kumpi susta on tyylikkäämpi, tai kumman valitsisit itse? :)

    http://www.kultatahti.fi/tuote/tommy-hilfiger-rannekoru-gold-thj2700280/THJ2700280/

    http://www.keskisenkello.fi/tuotteet/tommy-hilfiger-2700544-rannekoru

    ReplyDelete
  2. Molemmat tosi hienoja, mutta ehkä tuo alempi on kivempi kun itse ainakin tykkään vähän ronskimmasta rannekorusta :)

    ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign