17.5.15

White hat


Hei taas! Työputkesta selvitty ja tänään on nautittu ansaitusta vapaapäivästä kera brunssin sekä käppäilyllä Töölönlahden ympäri. Ihmisiä oli niin paljon liikenteessä ja nauttimassa ihanasta kelistä. Tämmöiset päivät antaa aina toivosa siitä tulevasta kesästä. Ehkä se sieltä vielä tulee...

Helatorstaina (ei siis Helluntaina, niinkuin aluksi toivottelin kavereilleni) oli ainakin osan päivästä myös vastaava keli ja meillä kävi ystäväni kanssa hyvä tuuri kun ehdittiin juuri ennen kaatosadetta kuvata nämä otokset. Aurinko paistaa osissa kuvista, joissain tuli kuvaushetkellä sadetta ja rakeita. Loppujen lopuksi Mattolaiturilla istuessamme iski sadekuuro juuri meidän ylle ja siellä sitten nökötettiin varjon alla ja toivottiin, että sade olisi laantunut. Noin 100 metrin päässä merellä paistoi aurinko nimittäin :D Mutta ei, oli pakko hipsiä autolle kaatosateessa.Puin tuolloin ensimmäistä kertaa villaisen hattuni, jonka hankin H&M:stä lopputalvesta. Vaalea väri mätsää hyvin tummien hiuksieni kanssa, mutta vasta nyt hoksasin yhdistää sen rennosti pitkän bukleetakin kanssa. Tuolloin tuli korkattua myös ballerinakelit. Onko siellä ketään toista, joka ei vain yksinkertaisesti enää jaksa käyttää umpinaisia kenkiä päivästä toiseen? Täällä on! 


WEARING
HM hat
Zara knit jacket and shirt
Vila pants
Mulberry bag
Tory Burch ballerinas


// My first outfit with the white wool hat. I wore it together with a casual bouclé jacket and a pair of ballerinas. It's so nice when the nature is getting ready for the Summer and everything is much more alive. That was also the first time I wore my ballerinas! Yay! No more winter boots and sneakers all the time ;)


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook

4 comments:

 1. Nätti asu :)
  Täällä myös yksi joka on niin kyllästynyt talvikenkiin, baltsut on korkattu jo viime viikolla :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Jee mahtavaa en siis ole ainut! Xx

   Delete
 2. Todella kiva asu ja hattu on kuin kirsikka kakun päällä! :) Itsekin tepastelin viime viikolla ensimmäisen kerran ballerinoissa ja vitsit että kelpasi hymyillä, kyllä se kesä sieltä pian tulee! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Anne! Niinpä ja ihanaa kun on myös niin vihreää jo joka puolella :)

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign