13.7.15

Best way to start a week


Mukavaa maanantaita jälleen kerran! Viikko alkoi Fazerin aamupalalla keskustassa. En ollut koskaan aiemmin testannut Fazerin tarjontaa tällä saralla, mutta kehuja kuullut kyllä. Ja hyväähän se oli! Lautaselle kertyi vaikka mitä hedelmistä pieneen kakkupalaankin, joka oli muuten super ihanaa. Tästä oli hyvä jatkaa.

// It's Monday again! Mine started with a breakfast at Fazer café, which was so good! There were everything from fruits to lovely smoothies and even cake. Of course I had to taste one ;)


Aamupalan jälkeen tehtiin pieni kierros kesustassa ja etsittiin ystävälleni työvaatteita. Tuloksetta. Miten se menee aina niin kun jotain tiettyä (esim mustaa silkkipuseroa) etsii, ei tietenkään löydä? 

// After the breakfast we did a little shopping tour and searched for some work clothes for my friend.


Ja rentouttavan aamun jälkeen suuntasin vielä kotiin hetkeksi. Verkkarit jalkaan ja kone auki ;) Kohta lähden taas liikkelle ja illalla vielä treenataan erään ystäväni kanssa rannalla. Ciao!

// Now I'm at home and taking it easy a bit before heading again to the city centre. In evening it is about time to train on the beach. Fun! 

2 comments:

  1. Breakfast looks delicious. I like your black and white outfit.:)

    www.chicuturnonglitz.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Breakfast looks delicious. I like your black and white outfit.:)

    www.chicuturnonglitz.blogspot.com

    ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign