1.7.15

Hint of minerals


Mitä tulee kevyeeseen meikkipohjaan ja etenkin kesäihoon, olen pyrkinyt löytämään itselleni sopivia tuotteita, joiden avulla saisin luonnollisen mutta peittävän pohjan. Kasvojeni iho on lisäksi laadultaan sekaihoa, joka alkaa päivän mittaan kiiltelemään helposti. Käytän meikkivoiteena todella kevyttä Lumenen Nude perfection fluid foundationia, johon sekoitan hieman ihon sävyn heleyttäjää väriä lisäämään. Aiemmin tuputtelin päälle vielä L'orealin true match minerals- meikkipuuteria, ikään kuin kiinnityksenä, mutta nyt putelin ollessa loppu päätin kääntyä vielä kevyempään vaihtoehtoon. Kicksissä käydessäni minulle suositeltiin bareMineralsin kiinnitypuuteria, joka on paitsi superkevyttä, on siinä myös ihoa hoitavia ainesosia. 

Ensivilkaisulla olen ollut tyytyväinen kyseiseen uutukaiseen, sillä se kiinnittää meikin kevyesti ja tekee ihosta mattapintaisen. Sitä juuri halusinkin! Rasia on laadukkaasti valmistettu sekä hygieeninen: Irtopuuteri ei valu rasian rei'istä valtoimenaan vaan rasian ja kannen saa pidettyä siistinä   liikutettavan muovilevyn ansiosta. Mietin kauan bareMineralsin ja Diorin välillä, mutta pääni kääntyi lopulta mineraaleihin myyjän vinkatessa että usein puutereihin lisätään talkkia, joka tukkii ihoa ja saa sen kiiltelemään entistä enemmän, mutta bareMineralsin tuotteissa ei sitä ole :)

Ovatko mineraalimeikit tuttuja? Mitä muita tuotteita suosittelisitte?


// I've finally found myself perfectly light powder from bareMinerals! I want to create a light but covering base for my make up, but also something that controls my shining skin. I got mixed skin, so it will eventually start shining during the day. Minerals don't block the pores and take care of the skin, that's why I picked bareMinerals over Dior this time. So far so good! Do you guys use mineral make up? Any tips?


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

4 comments:

 1. Kiitos blogivinkistä, kävinpä heti katsomassa :) Mulla on bare mineralsin mineraalimeikit ollu käytössä jo viiden vuoden ajan. Siirryin niihin raskausaikana, enkä ole palannut takaisin normiin sen jälkeen. Varsinkin meikkivoide on ollut tosi hyvä. Puuterimaisena se ei tunnu tahmaavalta eikä rullaudu. Iho on tasainen ja pigmenttiläiskät tasoittuneet selvästi. Lisäksi siinä oli muistaakseni suojakerroin, joten ei tarvitse erikseen aurinkorasvoja kasvoille.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla! Okei, täytyy käydä testailemassa myös meikkivoidetta kun entinen on melkein lopussa :) Xx

   Delete
 2. Suosittelen myös bareMineralsin meikkipohjia. Tasottaa ihon väriä, mutta kevyt ja luonnollinen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan! Ja nyt kun olen kesän kuuminakin päivinä käyttänyt kiinnityspuuteria, se pitää kyllä todella hyvin ihon mattana eikä ihoni ole kiiltänyt samalla tavalla kuin joskus ennen. Iho myöskin tuntuu aivan erilaiselta :) Xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign