20.7.15

Light


Heippa ihanaiset! Kuluneesta viikosta selvitty hengissä, se piti sisällään jos minkälaista työrupeamaa ja siksi on blogin puolella ollut vähän hiljaisempi viikko. Elossa kuitenkin ollaan, mikäli pientä väsymystä ja jumitusta ei lasketa. Saavuin Helsinkiin sunnuntaina aamuyöstä ja eilinen meni osittain untenmailla. Näin kuitenkin myös hyvää ystävääni ensimmäistä kertaa kuuteen viikkoon (Palasi Amerikan reissultaan)  ja sain samalla ikuistettua eilisen asuakin. Melko sunnuntaimoodissa mentiin.
Mustaa, valkoista, vihreää ja kultaa. Maanläheisiä sävyjä ja mukavuus ennen kaikkea :) Olen pitkään etsinyt mustaa crossbodya, johon saan mahdutettua kamerani ettei aina tarvitse raahata isompaa laukkua mukana. Zaran versio miellytti hyvin silmääni ja hetken mallailtuani sekä todettuani että kamerakin sinne mahtuu, lähti se mukaan.


WEARING
Balmuir scarf
H&M jacket
Zara shirt, bag and shoes
Vila pants
Céline sunglassesMitä mieltä olette sunnuntai-asustani? Hyvää alkanutta viikkoa! :)


// New week, new outfit. Unfortunately my weekend was so busy I had tossup blogging for a while. But here I am gain! This my yesterday's outfit, perfect for strolling around in the city :) What do you think?2 comments:

  1. I think this is a really gorgeous outfit!
    KISS!
    http://blamod.com

    ReplyDelete
  2. Oh thank you so much! I like it too :) Xx

    ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign