27.7.15

Monday


Aurinkoista manantaita! Vietän vapaaviikkoa, joka alkoi lauantaina. Jipii! En ole oikeastaan lomaillut kesällä, tosin se ei edes haittaa kun säät nyt ovat olleet mitä ovat. Eilen nukuin kahdet (2!) päikkärit ja tänään olen pyykinpesun lomassa nukkunut myös yhdet. Tuntuu, että kroppa haluaa nyt kunnolla levätä, enkä ole oikeastaan suunnitellut tekeväni juuri mitään. Yhdet aamuplatreffit on ainoastaan sovittuna. Jälleen kerran uudessa paikassa eli varmasti mainitsen siitä täälläkin :)

Tulin siis tänne blogin puolelle pikaisesti sanomaan heipat ja toivottamaan ihanaa alkanutta viikkoa. Kipaisen tästä kohtapuoliin Kaivarin suunnalle parin kaverini kanssa ja nautiskellaan maanantaista kera kahvikupposten. Kuullaan! 

// Nice Monday all! I have a six day holiday, which started on Saturday. Yay! I've been sleeping for the most of the time and taking it easy. I just came here to wish you a nice week and enjoy the little things. Now I'm about to have a cup of coffee at the shore with my friends and take it easy. Here we have a nice sunny evening, so I bet there are lots of people strolling around as well :) 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign