7.8.15

Bag crush

Jo hetken olen kaipaillut laukkurintamalla uutta, mustaa laukkua. Kokoluokkia on kaksi: Joko sellainen, johon voisin ladata koneeni sekä muuta sälää tai sitten ns. arkikäyttöön pikkulaukku, johon mahtuu avaimet, kortit ja olympus PEN- kamerani. Tuosta isommasta versiosta haaveilin Givenchyn valikoimasta, kunnes kuulin ettei haluamaani mallia valmisteta enää! Niin minun tuuria :D Pikkuinen versio tulikin sitten vastaan espaa pitkin talsiessani eräänä päivänä. Furlan liikkeen ikkunasta pompahti mitä täydellisimpiä mustia laukkuja kultaisilla yksityiskohdilla, ja vielä oikean kokoisena! Valitettavasti putiikki oli tuolloin suljettu, joten en päässyt itse laukkua hypistelemään ja mallailemaan, mutta netistä oli pakko oitis tarkistaa vielä mm. strategiset mitat ja materiaali. Furla Metropolis it is.Photo from Furla.com

Furla on merkki, johon en ole aiemmin kiinnittänyt kovinkaan huomiota, liekö siksi että olen katsellut mahdollisia kandidaatteja enemmänkin Mulberryn suunnalta. Pidän siitä, ettei merkki pomppaa heti silmille, mutta tuote on kuitenkin laadukas. Kultaiset yksityiskohdat ovat iso plussa, sillä suosin mieluummin kultaa kuin hopeaa. Tämä laukku on etenkin livenä JUST eikä melkein sellainen, joka täyttää kaikki vaatimukseni arkilaukun osalta. (Sitten on tietty se THÖ LAUKKU, jos ei olisi budjettia, mutta ei siitä sen enempää vielä)

Mitäs mieltä siellä ruudun takana ollaan? Millaisia laukkuja suositte arkikäytössä? :) Mukavaa perjantaita!


// It's been a while I've invested in a new bag. I've been looking for something black with a golden details if possible. There are also a two sizes I prefer: The one, which is large enough so I can use it at campus and the other should be a bit smaller, but my Olympus PEN camera must be fit in.

One day I was walking in a city centre and came across with this Furla's Metropolis at the window. It hit me right away: Size is perfect, a bit bigger cross body bag with a right colour. And details. 

What do you think? And what kind of bags do you use everyday?Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign