12.8.15

Fondue dinner under the sky


Aurinkoista keskiviikkoa! Kuinkas siellä sujuu? :) Tänään tahtoisin kertoa teille viime viikkoisesta illallisesta taivaan alla. Kaikki lähti eräästä Facebooki tapahtumasta, jonka inspiroimana erään ystäväni sisarukset päättivät järkätä isolla porukalla fondue-illallisen sisäpihalla. Ajatus oli mitä parhain ja saimme yhdessä tuumin luotua oikein taivallisen sekä hauskan illan. 


Illallisen valmisteluun kului tovi jos toinenkin, mutta lopputulos oli sen arvoinen :) Tarjolla oli juustofondueta alkuun, lihaa pääruoaksi ja jälkkärinä mansikoita sekä vaahtokarkkeja suklaafonduen kanssa. Yhdistelimme sisäpihalle pöytiä, jotka peitimme liinoilla ja koristeeksi sytytimme muutamat kynttilät. Pihalla oli lisäksi kukkia ja suihkulähde, jotka loivat tunnelmaa vielä lisää. Osa naapureistakin ihasteli illallistamme ja kehuivat ideaa. Sitä varten sisäpihat on kuulemma tehty että niissä voi nauttia elämästä ;) Etenkin kun hämärä laskeutui ylle, oli dinnerimme mitä tunnelmallisin. Ja kylmäkään ei edes ollut! Istuimme siinä melkeinpä puoleen yöhön asti, eikä takkia tarvinnut.Viettikö kukaan muu viime viikolla illallista taivaan alla? Olisi kiva kuulla millaisia dinnereitä ihmisillä oli! Tänään on puolestaan vuorossa piknik tyttöjen kesken puistossa. En malta odottaa!


// Hi there! As you may have noticed from my instagram (@essiesophie) we had a fondue dinner last week. It was super! We put together couple of tables outside, lots of candles and the best part: Lots of food and fondue. First we had cheese, then meat and dessert was strawberries and marshmallows with chocolate fondue. We sat there outside and laughed so much. The weather was perfect, not cold at all!

Have you had a dinner under the sky? What was it like? Let me know :) Today I'm having a picnic with the girls, can't wait for that!


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

2 comments:

  1. Ihanaa että joku muukin tekee vielä fondueta :D oon aatellu et oon ainoa muodin jälkijunainen tässä asiassa. Nyt on ollut kyllä ihanan lämpimiä iltoja!

    ReplyDelete
  2. Olen varmaan ainoa ihminen, joka ei ole koskaan päässyt edes testaamaan fondueta. :D Teidän illallinen kuulostaa ja näyttää kieltämättä aika herkulta..

    ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign