18.8.15

Green only


Tiistaita ihanaiset! Tämän päivän asu on ihan tuore, kävin aamulla pitkästä aikaa treffaamassa erästä kaveriani ja ihan vihreissä väreissä mentiin. Yhdistin kahta eri vihreää sekä ruskeaa. Asu toimii mielestäni hyvin ja pitempi takki kompensoi vähän lyhyempää mekkoani, mikä oli muuten hyvä kun kuvailtiin, sillä muuten olisi kyllä ollut turisteilla hauskaa. ( Tai sitten ei.) Melkoisen paljon oli trafiikkia kadulla, mutta sulauduttiin hyvin joukkoon ;)
Asu on ihanan ilmava, sopii siksi mielestäni aivan täydellisesti arkeen! Ja tykkään tuosta takista ihan simona. Syksymmällä neuleen ja esimerkiksi hameen kanssa oiva yhdistelmä. Eikös?

Olen jotenkin viime aikoina ollut myös ihan super innoissani kaikesta mitä tänne blogiin teen. Lukenut eri tyyppisiä kirjoituksia ja vinkkejä, sekä koittanut ammentaa niistä oppia tännekin. Toivottavasti kehittynyt kädenjälkeni näkyy sinne teillekin asti :) Kuullaan taas!


WEARING
Mango dress
Zara coat
Ralph Lauren ballerinas
Louis Vuitton bag
Céline sunglasses


// Hey there! Today's outfit is all about green. I like the short dress, long coat combination :) Very casual outfit but with a couple of details that makes it a bit fancy. What do you say?


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

2 comments:

  1. Vitsit kun toi mekko ja takki näyttää hyvältä ja ihania kuvia :)

    ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign