3.8.15

Hello AugustSe on elokuu! Heinäkuu meni hujauksessa ohi ja toisaalta olen ladannut toivoakin elokuuhun, jospa se kesä vielä kerran näyttäytyisi? Elokuuhun pätee myös se, että arki alkaa pikkuhiljaa rollaamaan ja syysuutuudet ilmaantuvat liikkeisiin. Mutta, eihän se kesä ole vielä ohi. Ehei! Nautitaan siis siitä mitä meillä vielä on :)

Aloitin elokuun fiilistelyn kesäisellä (pienimuotoisella) piknikillä Suokissa. Toinen kerta viikon sisään kun sinne hurautin, tosin eri seurassa tällä kertaa. Ostimme raikkaat salaatit, mansikoita ja vanhanajan limonadia sekä lehtiä mukaan. Istahdimme laiturille ja nautiskelimme kesäisistä herkuista ilta-auringossa. Ei huono sunnuntai! Kummatkin lököteltiin aivot narikassa laiturilla ja olo oli mitä raukein. Olisipa jokainen sunnuntai tällainen.


// Hey guys, it's August! Funny how time flies, but on the other hand I'm happy that July is over. I've been hoping that Summer will reveal itself on August and so far so good. Yesterday I had a small picnic at Suomenlinna (it's an island in front of Helsinki) with my friend. We bought some fresh salad, strawberries and a lemonade to go and enjoied them with a nice sunset. What a perfect way to end the week but also start a new month! More evenings like this, please :)


2 comments:

 1. Vitsi sun blogi on ihana ♥ Luen kyllä jatkossakin!

  http://emilialiisamria.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Isot kiitokset! Ihanaa kuulla että tykätään :) Xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign