31.8.15

Quick pasta recipe

En ole mikään gourmé-kokki, enkä alunperin uskonut että tänne blogin puolelle reseptejä kovinkaan jakelisi, mutta nyt ylitin itseni (vahingossa) ja pakko jakaa tämä hetki teidän kanssa! Eli kantarelli-itupastan reseptiä jakoon. Aika extempore keksin yhdistellä kantarelleja kauden muiden itujen sekä vihannesten kanssa. Valmistusaikaa kului noin 20 min. Sen verran kokkaillessa löi vielä tyhjää päässä, että unohdin lisätä kesäkurpitsaa joukkoon. Ehkä ensi kerralla sitten! Melko kasvispainotteinen ruoka, mutta täyttää mielestäni vatsan oikein hyvin ja tästä on helppo tehdä eri variaatioita :)

// Hi there! This time I share a pasta recipe, but only in Finnish. It's kinda veggie based but fills your stomach anyway. Until next time!


Kantarellipasta 2:lle

250 g porkkana-tuorepastaa
150g ituja
200-330 g tuoreita kantarelleja
kesäkurpitsaa
kevätsipulia
ruohosipulia
mausteita oman maun mukaan
2 dl ruokakermaa


Laita tuorepastan vesi kuumentumaan kattilaan. Pilko kantarellit ja kevätsipuli pienemmiksi, kuullota pannulla ensiksi sipuli ja lisää joukkoon kantarellit, kesäkurpitsa sekä mausteet. Kun sienet sun muut ovat menneet hieman kasaan, lisää ruokakerma ja ruohosipuli. Sekoittele hieman ja anna kastikkeen kiehahtaa. Jätä levylle pienelle lämmölle.

Kun pastavesi kiehuu, siirrä tuorepasta kattilaan ja anna olla yhden minuutin. Tulee todella nopeasti. Kaada vesi pois pastasta esimerkiksi siivilän läpi ja huuhtele hieman. Annokset ovat valmiita! Nopeaa ja helppoa, sopii niin lounaaksi kuin illalliseksi. Annostele lautaselle sopiva määrä pastaa ja kastiketta tai voit sekoittaa kastikkeen tuorepastan joukkoon myös :)

Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign