6.8.15

Sis. deli café breakfast


Jälleen kerran aika esitellä eräs suosikki aamiaispaikoistani Helsingin päässä! Tällä kertaa vuorossa Sis. deli café, jonne olin sopinut aamiaistreffit erään kaverini kanssa viime viikolle. Tykkään siitä, että voit itse kerätä lautaselle (lautasille, heh) niin paljon ruokaa kuin haluat ja nautiskella niitä kaikessa rauhassa. Sis. delin aamiainen on kyllä ihan kärkipäässä, täytyy sanoa! Sekä Kalevankadun että Viiskulman kahviloissa tarjotaan aamiaista. Tällä kertaa suuntasimme Viiskulmaan, sillä  se on isompi ja rauhallisempi.

Tarjolla oli kattava valikoima puurosta mysleihin sekä jogurtteihin kera hillojen ja marjojen. Puhumattakan tuoreesta leivästä ja tuoremehuista. Pidän siitä, että valikoima on melko perinteinen, mutta kattava ja ainekset ovat laadukkaita. Jos ei näillä eväillä päivä ala hyvin niin sitten ei millään :)


// It's time for some breakfast again! This time me and my friend had a breakfast at (Tiffany's? Maybe some day ;) ) Sis. deli café here in Helsinki. I like this place, because it's so simple but the variety of the food is huge and you can pick what ever you want on your plate. It's very ground to earth place where you can enjoy the morning in peace. More mornings like this please!


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

4 comments:

 1. Herkullisen näköistä! Välittömästi tuli nälkä :)

  yhtakuinkolme.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Oi taas niin ihania kuvia<3 herkulliselta näyttää!

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Oli hyvät puitteet haha! Xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign