25.8.15

The last days of Summer

Kuten tulikin ohimennen sivuutettua, viime aikoina olen nauttinut hyvinkin paljon kesän mahdollisita viimeisistä päivistä ennen paluuta arkeen. Tehnyt ehkä sellaisia asioita, joita ei olisi muuten tehnyt. En tiedä tuleekoteille sellanen fiilis, mikäli päivä on aurinkoinen sekä lämmin, että on pakko olla ulkona ja pakko tehdä jotain. Ottaa ilo irti siitä päivästä, sillä niitä päiviä kun ei kovin montaa tähän kesään mahdu. Toisinaan se hieman stressaakin, mutta pahimmassa tapauksessa olen kävellyt yksinkin puistoon ja viihtynyt siellä oikein hyvin musiikkia kuunnellessa.

Tässä olisi siis muutama kuva viime päivien meiningeistä, lähinnä rantaa, kaivaria sekä ruokaa ;) Kera parhaan seuran tietty! Toivottavasti myös teillä on ollut ihan huikeita kesäpäiviä.

// On the last few days I've been having the mot fabulous time enjoying the Summer. Lots of sun bathing, hanging out with friend, good food and watching outdoor movies. Here are couple of photos from the past days, hope you have had as great time as I had :)


Follow me on Bloglovin  / Instagram: @essiesophie / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign