15.9.15

How to wear leather shorts/skirts


Photos from Pinterest

Yksi syys- ja talvikauden kiinnostavimmista vaatekappaleista on ehdottomasti (teko)nahkaiset shortsit taikka hameet. Säiden kylmetessä puen helposti päivästä toiseen ne samat housut, tosin eri yläosan kanssa. Nahkaiset shortsit tai hame ovat hyvä lisä vaatekaappiin, sillä niitä voi pukea niin paljain säärin kuin sukkisten kanssa. Yläosaksi voi yhdistää lähes mitä vain ja leikitellä kerrosten kanssa, samoin kuin kenkienkin. Usein nahka kankaana on myöskin paksumpaa, joten ne myös lämmittävät paremmin kuin ohuet housut. Melko passelit siis myös talven tullessa ;)

Mitä mieltä olette (teko)nahasta osana pukeutumista muualla kuin laukuissa/asusteissa? Pyrin saamaan tälle viikolle myös oman versioni kyseisestä materiaalista osana asua. Kuullaan taas!


// How to wear leather in your outfit? Usually I end up wearing the same jeans day after day during the winter time, but with leather shorts/ skirts you can have a least little variety in your daily winter wardrobe. You can wear them together e.g. with boots, sneakers or heels. When it gets colder, wear stockings, sweaters and long jackets with them. The material is also a bit thicker, so (faux) leather keeps you warm too!

What do you say? This week I also try to show you my version of How to wear leather. Until then, bye!


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

4 comments:

 1. Samaa mieltä! Olen tosi kiinnostunut kaikista näistä nahkajutuista kun ne toimisi varmasti loistavana kontrastina kaikelle tyttömäiselle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aivan varmasti! Itse myös tykkään yhdistää nahkaa rennosti perusjuttujenkin kanssa :) Xx

   Delete
 2. Nice post!! im also into LEATHER nowadays. héhé
  New look on www.jonthegold.com : " Harrington " .

  Greets Jon

  ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign