28.9.15

More about my homePari viikkoa sitten sain valtavan puuskan kodin suhteen, nyt se oli saatava edes jotenkuten kuntoon. Sisustus oli jotenkin liian samaa, valkoista ja beigeä. Kaipasin sinne jonkinlaista tehosteväriä sinne tänne. Pallottelin hetken aikaa hopean ja kullan väillä, kunnes päädyin kultaan. Toki täällä on jotain pikku detaljeja, jotka ovat hopeisiakin. Enimmäkseen kuitenkin kultaa. Sitten lähti yöpöydän lamppu vaihtoon, hommasin vähän kultaisia lyhtyjä ja muuta sälää. Nyt tämä pikku luukkuni tuntuu hieman kotoisammalta taas, kuten olenkin toitottanut viime päivinä ;) Tässä vähän kuvamateriaalia siitä, mitä kaikkea täällä kotonani meni uusiksi. Osa jutuista on ollut minulla jo ensimmäisestä kodista lähtien, mutta nyt nekin saivat paikkansa viime viikon remppatalkoissa.


// As I've mentioned, my apartment has been quite unfinished for the past couple of months. Last week I decided that I want to do something about this, because my apartments it's pretty small and I wanted all of the extra stuff to be in their places. I also orded some new interior stuff, such as lamps and candle hurricanes, which arrived very quickly. Now this place feels more like a home, like a finished home. 


Lamppu: Ellos. Korutarjoitin Riviera Maisonilta.Lyhty: Ellos. Pyöreä tuikku Riviera Maisonilta.Kattovalaisin ja hyllyn piensisustustavarat ovat olleet matkassani jo jonkun aikaa, mutta niille tosiaan löysin vihdoin omat paikkansa. Tuolle hyllylle täytyisi vielä löytää jokin isohko metallinen kuvakehys ja siihen jokin kiva printti tai vastaava. Ehkä se voisi olla seuraava projektini?


(linkit mainoslinkkejä/ ad links)

6 comments:

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign