18.9.15

Nelly.com pressday
Muutama räpsy eiliseltä! Päivä alkoi ihanan leppoisasti täällä Helsingin päässä Spalt PR:n showroomilla, jossa pidettiin Nelly.comin pressipäivä. Esillä oli syksyn ja talven mallistoa alusvaatteista urheiluun. Kengät olivat myös iso osa esittelyä ja paikan päällä oli Nelly.com edustajakin.

Nellyn mallisto on rohkea ja kannustaa tuomaan pukeutumiseen vähän jotain erilaista. Korkeita korkoja, aivan törkeen siistejä ylipolven saappaita, crop toppeja, ribbineuleita ja ilmavia puseroita. Jokaiselle löytyy varmasti jotain omaan makuun sopivaa. 

Tarjolla oli myös aamiaista sekä juotavaa. Istuttiin siellä ja nautiskeltiin kaikessa rauhassa. Oli aika ihanaa :) Tällaisia aamuja lisää, kiitos!

// I'm in Helsinki again and here are couple of photos from the yesterday's Nelly.com pressday. I had a chance to see Nelly's aw15 campaign, which is very brave: Lots of heels, dresses, crop tops but also something sporty. Black, white and gold was the deal.

There were some breakfast too. We sat on the couch and ate it while talking and enjoying the slow morning. More mornings like this, please! :)


2 comments:

  1. Heippa! :) Mua kiinnostaisi kovasti tietää, miten pääset näihin tapahtumiin ja yhteistyökamppiksiin mukaan?:) otatko itse yhteyttä yrityksiin, vai lähestyvätkö he sinua tämän blogin tiimoilta vai työn puolesta?:) ja mitä teet työksesi?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi! Sekä että :) Työskentelen promootioiden ja markkinoinnin parissa, ja kaveripiirissäni on henkilöitä joiden mukana olen esim päässyt mukaan tapahtumiin. Näin olen tutustunut eri PR-toimistojen väkeen ja luonut kontakteja sitä kautta :) usein eri yritysten sivuilla saattaa olla myös ohjeet, miten/ketä kontaktoida yhteistyön merkeissä. Aktiivisuus siis kannattaa! Xx

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign