25.9.15

Perfect match


Nyt lähtee jakoon ihan täydellistä kynsilakkavinkkiä! Syksyyn sopii mikäpä muu sävy kuin luumunpunainen ja sellainen löytyy ESSIEn uusimmasta syyskokoelmasta. In the lobby on sävyn nimi ja olen kyllä ihan koukussa siihen! Päälle lakkaan Sache Viten päällyslakkaa/pikakuivattajaa, joka on oikeastaan SE vinkki josta haluan teille kertoa. Ostin kyseisen putelin viime keväänä kun kyllästyin kuivattelemaan kynsiäni ikuisuuksia ja silti niihin tuntui aina tulevan jotain randuja tai lakanankuvia. Olin joskus aiemmin kuullut Jonnalta, että tuo Kicksin pikakuivattaja on ihan huippu ja   pitää kynnet siisteinä jopa viikon. Eikun ainetta testiin ja olen ollut supertyytyväinen. Kynteni eivät ole koskaan olleet näin pitkät ja hyväkuntoiset. Pikakuivattaja tekee kynnen päälle geelilakkamaisen pinnan ja kynnestä tulee todella jämäkkä. Monet ovatkin kyselleet, onko minulla rakennekynnet. Ei, ihan omat ne ovat ;) 


// If you are looking for the perfect fall colour for your nails, I got one suggestion for you! ESSIE's nail polish In the lobby is the answer. Perfect dark yet a bit colourful shade for your autumn nails! But the real thing is Sache Vite's quick dryer for nails. I've been using it since last spring and my nails have never been this long and strong. Many people have been asking me if I have fake nails, oh no I don't ;) You should try it! It can be founded e.g. from Kicks stores.


Mitäs mieltä olette? Aikamoiset syyskynnet!
Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

2 comments:

 1. Onpas tosiaankin ihanan syvänpunainen sävy! Sopisi kivasti lakkavalikoimaani, kun omat tummemmat sävyni ovat kaikki enemmän tai vähemmän pinkkiin taittavia. Ja tuo seche vite on kyllä yksi taivaanlahja! Siitä en luopuisi, vaikka mikä olisi, ihan huipputuote oikeasti :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan must lakka kyllä, kumpikin ;) Mietin juuri, että täytyy santsata kohta toinen puteli Sache Vitea valmiiksi vaihtoa varten. En kyllä enää ilman voisi olla! Xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign