9.10.15

By the way


Oletteko huomanneet, että Kampin kauppakeskukseen on avattu hiljattain ihastuttava lifestyle-putiikki? Lähes kaikki Helsigin keskustan putiikit sijaitsevat aika lailla Punavuoren suunnassa, mutta By the way palvelee asiakkaitaan aivan Helsingin keskiössä. Piipahdin liikkeessä tutustumassa sen valikoimaan ja minulla oli sattumalta kamera mukana, joten pakkohan minun oli saada muutama kuva teille :)


By the waysta löydät merkkejä kuten Twist & Tango, Minimum, Becksöndergaard, Samsoe & Samsoe sekä Hunkydorya. Fiilis liikkeessä oli hyvin kotoisa ja myyjät esittelivät mielellään minulle tuotteita. Allaolevista  kauniista puikoista sen verran, että ne ovat itseasiassa hajuvesiä. Tuoksut ovat hyvin mietoja, eivätkä ne sisällä esimerkiksi parabeeneja olenkaan. Super käteviä sujauttaa vaikka käsilaukkuun ja ottaa mukaan lentokoneeseen! 
Liikkeessä oli paljon neuleita ja ihastuttavia Becksöndergaardin huiveja, joita minun oli aivan pakko hypistellä. Niin ihanan pehmoisia ne ovat ja etenkin tuo konjakinruskea sävy upposi minuun.

Sisustuspuoli tarjosi vaaleita sävyjä sekä kontrasteja, marmoria ja metallin sävyjä. Muutamista jutuista sainkin inspiraatioita kodin suhteen ja nyt tiedän mitä toteutan siellä seuraavaksi. Käykää ihmeessä kurkkaamassa By the wayn tilat Kampin 3:ssa kerroksessa, ette tule pettymään :) Niin mukavaa kun ketjuliikkeiden sekaan mahtuu vielä tänä päivänä paikallisia putiikkejakin!

By the wayn Facebook-sivuille pääsette tästä, josta löytyy vähän tarkempaa infoa kyseisestä likkeestä. Heillä on toinen liiketila myös Tapiolassa, joten sillä suunnalla liikkuvien kannattaa ehdottomasti käydä sielläkin.

Mukavaa viikonloppua ihanaiset! 


// Here are photos from the new lifestyle store called By the way, which is located in Kamppi shopping center. Store sells brands such as Twist & Tango, Minimum, Becksöndergaard, Samsoe & Samsoe and Hunkydory. I got a camera with me while I visited there so I had to take few photos for you :) 

Have a nice weekend!


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

2 comments:

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign