15.10.15

Coffee pauseMoikku! Pikaiset heipat kirjaston syövereistä :) Pientä kahvipaussia pukkaa, joten tulin tänne päivittelemään kuulumisia. Ensi viikolla olisi taas suunta Vaasaan ja tenttejä suorittamaan. Siksi on ollut pari päivää hieman hiljaisempaa, sillä aika on mennyt töissä sekä lukiessa. Eilen iltasella pistin vielä niin snaotusti romanttisen lukupiirin pystyyn ja laskeskelin matikkaa melkein yömyöhään. Ensi viikon tentti on meinaan viimeinen mahdollisuus tänä vuonna suorittaa kyseinen tentti, eli vähän stressiä pukkaa. Muuten ne siirtyvät vuoden päähän ja se ei oikein houkuttele.

Muutenkin on tässä suunnitelmat menneet vähän uusiksi opintojen suunnalla. Otan kandini ulos vasta vuoden päästä, sillä en pysty millään venymään kaikkeen ja haluan kerätä tämän syksyn mieluummin matkakassaa. Ajatus siitä, että rahat loppuisivat kesken vaihdon saa minulle aikaan kylmiä väreitä. Juttelin asiasta kandiohjaajani kanssa ja hänen mielestään idea on hyvä. Voin kuitenkin kirjoittaa kandini valmiiksi tässä itsenäisesti, mutta esittelen sen vasta vuoden päästä. Nyt siis työmoodi päälle ja pyrin saamaan rästikurssit suoritettua. Iso kivi vierähti sydämeltäni, sillä seuraavat pari viikkoa mennään muutenkin melko minuuttiaikataulussa ja äkkiseltään kandiesityksen kyhääminen plus muu hässäkkä siihen ei olisi millään onnistunut. Onneksi voin kuitenkin suorittaa myös maisterikursseja ensi syksynä, joten opintojen edistyminen ei ole tästä siirtymästä kiinni. Otan vain paperini ulos melko lähekkäin :)

Onko siellä muita, jotka ovat pohtineet samaa?

Mutta nyt, takaisin sorvin ääreen! Kuullaan :)

// I came here just to say a quick hello :) Next week I'm going to Vaasa again for an exam and I've been studying quite a lot. We also have a nice new project at my work and I've been promoting it a lot. Days are so hectic and I don't have much time to do anything else. At the moment I'm sitting in library and studying, probably until evening. Thank god it's sunny outside, otherwise this would be very hard to sit here without getting tired.

But now, I have to end my pause and start working again. Until next time! :)


No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign