19.10.15

Grey maxi


Huomenta! Istun taas kerran junassa matkalla Vaasaan. Aurinko on juuri noussut ja maisemat ovat tällä hetkellä aika kivat: Auringon sarastusta, peltoja, sumua ja kuuntelen kuulokkeista akustista musiikkia. Monet kanssamatkustajat ahkeroivat jo työjuttujen kanssa ja vaunussa on ihan hiljaista. Juna lähti pari tuntia sitten Helsingistä, aika paljon kirpaisi herätä aamu kuudelta näin maanantai-aamuna. Eiköhän se tästä, koitin mennä aikaisin nukkumaan eilen, jotta jaksan olla tänään koko päivän kirjastossa. Vaasassa porskutellaan tällä viikolla keskiviikkoon saakka ja loppuviikosta painetaan niska limassa töitä Ruoka&Viini- messuilla. Rankka viikko siis tulossa, vaikka se onkin ihan peruskauraa :)Asiasta kukkaruukkuun, pitkät neulemekot ovat ihan super! Ribbimekkoja löytyy melkein joka puljusta, mutta useimmissa on tosi ysärimäinen kaulus, jota vierastan todella paljon. Tämä Gina Tricotin yksilö on kuitenkin just eikä melkein minun makuuni ja hyvin yksinkertaisella pukeutumisella sen kanssa voi sännätä melkeinpä minne vain. Tykkään siitä, että vaikka mekko on pitkä, ihonmyötäinen malli tuo asuun vähän sitä jotain :)
WEARING
Gina Tricot dress (similar here*)
Mango leather jacket (here*)
Wolford stockins (giveaway)
Vagabonds shoes (similar here*)
Tiger of Sweden bag
Céline sunglasses

Pitkän ribbimekon voisin yhdistää myös saappaiden kanssa ja miksi ei myös joidenkin tennareiden. Etenkin kerroksia on helppo lisäillä tämän tyyppisen vaatekappaleen kanssa, eli pakko toteuttaa sellainen asu myös tänne blogiinkin.

Kirpakkaa maanataita kaikille! We can do it!


// Morning! I'm on my way to Vaasa ATM. Sitting on the train, listening to music and watching when all the foggy fields pass. I'll be in Vaasa until Wednesday and then head back to Helsinki for work. It's going to be a ruff week, but I guess I'll survive. I just have to get enough sleep, then I'll manage ;)

But hey! This grey ribbed maxi dress is rocking! Thick maxi dresses are perfect for layering, even though I'm wearing it quite simple this time. What do you think? 

Nice Monday everybody!


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

(* Mainoslinkki / ad links)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign