18.10.15

Mia Höytö Cosmetics


Kuinka monelle tulee luonnonkosmetiikasta mieleen jokin ituhippi, suoraan pellolta purkkiin- tyylinen tuote? Minulle ainakin! Olen ehkä myös vierastanut koko luonnonkosmetiikka-käsitettä, sillä  jotenkin se antoi itselleni kuvan tuotteista, jotka ovat myös todella hellävaraisia. Niin hellävaraisia, etteivät ne edes tehoa. Reilu viikko sitten sain kattavan esittelyn luonnonkosmetiikan maailmasta ja nyt olen vakuuttunut. Ne sekä näyttävät hyvältä että oikeasti tehoavat. Tuotteiden valmistuksessa on otettu luonto huomioon niin, että esimerkiksi huuhtoutuessaan vesistöön, ne eivät sitä vahingoita.

Nyt viikonloppuna messuilla käydessäni luonnonkosmetiikka tuli jälleen kerran eteeni. Olin aiemmin jo esittelytilaisuudessa tutkiskellut näitä aivan lumoavia Mia Höydön tuotteita ja nyt messuilla pääsin keskustelemaan niistä itse allekirjoittaneen kanssa. Mia Höytö cosmeticsin tuotteet hurmaavat ensiksi ulkomuodollaan, niitä ei voi olla ihastelematta! Sisältö on puolestaan se tärkein. Tuotteet valmistetaan Helsingissä ja ne ovat hyvin  hyvin tarkkaan mietittyjä. Mia testailee yhdessä kemistien kanssa tuotteita hyvin pitkään, ennen kuin uskaltaa julkaista uusia tuotteita. Siksi ne oikeasti toimivatkin.

Sain pienen analyysin jälkeen ohjeistuksen, että kuivaan ihooni auttaisi sarjan Lumous, joka on erittäin kosteuttava seerumi. Sitä voi käyttää myös päivisin meikin alla. Seerumi vaahtoaa ja laajenee sitä lämmitettäessä käsien välissä, joten se on todella riittoisa. Kaupan päälle messutarjouksena sain sarjan Unelma- kasvovoiteen, jota olen tuputellut vielä kaikkein kuivimpien kohtien päälle seerumin jälkeen.

Monesti ihmiset unohtavat, että vaikka iho on epäpuhdas, tarvitsee se silti kosteutusta. Kun iho on hyvin kosteutettu, se on silloin mös tasapainossa. Monesti finnit vain lisääntyvät, mikäli niistä yrittää päästä eroon kasvoja rasvaamatta. Sen olen huomannut, että jättäessäni kasvoille yöksi kosteuttavan yönaamion, on aaamulla epäpuhtauksien määrä huomattavasti pienempi. Lisäksi Suomen arktiset olot tuovat  oman haasteensa iholle, joten se täytyy ottaa myös huomioon. Itse käytän super kosteuttavia tuotteita ympäri vuoden.

Vaikka luonnonkosmetiikka on usein hieman kallimpaa kuin tavallinen, täytyy kuitenkin muistaa, että meillä on vain yksi iho ja yksi luonto, joihin kannattaa panostaa. Mia Höydön kosmetiikkaa myydään esimerkiksi Stockmanneissa sekä the Butik- nettikaupassa :)

T. Ituhippi


// Natural cosmetics is a quite new thing to me. I haven't used  them because I had an image in my head about natural cosmetics: Straight from fields to bottles and it's so sensitive it doesen't even work. Over a week ago I had a chance to look a bit closer, what is natural cosmetics and how does it effect on us? I was impressed, but especially these Mia Höytö's products were a hit. I love the design and also what's inside. Every product is very well designed and planned with care. That's why they really work! I bought these two from the I love me- fair this weekend and I also got a chance to talk with Mia Höytö itself. 

My skin is dry and I needed something really moisturising, I got Luomus- serum for that. Lumous is charm in English. All of the products have a cute name by their purpose. Even though the price range is a bit higher than usually, you have to remember why: We only have one skin and one nature ;)


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign