16.10.15

More beige


Lisää beigeä! Olen nyt ilmeisesti ihan hurahtanut tuohon kamelinruskeaan, ainakin kun katsoo viime asujen väriskaalaa. Eipä siinä mitään, tänään vuorossa kamelinruskeaa yhdistettynä mustaan. Supermukava asu, jossa hengailee pitkän päivän! Tykkään.
En tiedä oikein mikä siinä on, kun ollaan tässä viime aikoina kuvailtu täällä Helsingin suunnassa, on meillä lähes aina ollut pieni raksamies-yleisö jossakin hetken matkan päässä. Siellä ne miehet rivissä tuijottelevat ja ihmettelevät, että mitä nuo akat tuolla pyörii. Viime viikolla raksamiehet osoittelivat ikkunoista ja nauroivat päin naamaa, siinä meinasi meillä mennä melkein hermo ja ei ollut kaukana etteikö meikäläisen keskisormi olisi ollut siellä pystyssä. Otan melko helposti toisinaan asioista kuumaa ja en epäröi sitä näyttää. Suoraan puhuminen on siis maailman helpointa tälle leidille. Olen kuitenkin opetellut hoitamaan nämä suoraanpuhumiset myös asiallisesti, eli mitään raivareita ette (toivottavasti) näe minun koskaan vetävän. Nyt kuitenkin oltiin tilanteessa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos-mentaliteetilla. Hyväksyttiin se, että näytetään ehkä hieman hölmöiltä toisinaan. Ainakin näitä kuvatessa se toteutui, plus siihen päälle vielä hirveä hepuli keskellä katua. Minkäs sille voi, että parhaat kuvausmestat ovat melko usein keskellä kaikkea? ;)


WEARING
Zara coat and bag
Mango shirt
Vila pants
Acne scarf
Selected Femme shoes


Viikonloppuna on muuten I love-messut. Kuinka moni on sinne suuntaamassa? Itse ajattelin kerrankin ihan vain asiakkaana käydä siellä pyörähtämässä ja tapaamassa muutamia mahdollisia yhteistyökumppaneita. Toivottavasti messut ovat hyvät, siellä ainakin vaikuttaa olevan hyvin paljon eri brändejä niin hyvinvoinnin kuin kauneudenalastakin. Vapaa viikonloppu siis luvassa jeejee!

// More beige! Lately I've been wearing a lot of camel brown. This time with black and a hint of dark purple. Me and my friend had so much fun shooting these! And why there's always some kind of audience when I take photos? Men standing next to each other and snd smiling for us. Guess we look so silly, haha.


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign