26.10.15

Wine & Dine & Equestrian
Täällä kirjoittelee eräs rättipoikkiväsynyt tyyppi, joka viettää tänään vapaapäivää (thank God!). Neljä päivää olin aamusta iltaan töissä, kävin kotona vain nukkumassa. Hiuksia en ehtinyt pestä neljään päivään, kaikki vaatteet haisevat lihalle tai juustolle tai ties mille. Viini & ruoka-messut olivat aika fyysiset, en muista milloin viimeksi olisi kroppa mennyt noin hajalle kuin nyt. Nukuin 13 tuntia viime yönä ja valelin itseni Arnikaan päästä varpaisiin. Pakenin pyykkikasaa ja räjähtänyttä kämppää keskustaan, nyt näpyttelen koneella blogijuttuja kahvilasta käsin. Niin ihanaa olla ihan vain hiljaa ja omissa oloissa. Tälle päivälle en ole laatinut mitään tiukkaa aikataulua, vaan nyt mennään ihan oman fiiliksen mukaan. Paria ystävää toki nään, mutta ihan vain rennoissa merkeissä :) Paitsi pakko ehkä sitä pyykkiä kuitenkin pestä, sillä en omista pariakaan puhtaita sukkia enää ja huomenna pitäisi olla taas töissä.

Neljä ylintä kuvaa ovat siis Viinimessuilta, ehdin eräs aamu kierrellä siellä vähän ennen ovien avaamista ja kuvailin samalla vähän paikkoja. Aikamoisia osastoja siellä oli ja olin yllättynyt, miten laadukkaat ne olivatkin. Hyvin kansainvälistä meininkiä! Tupa oli aika täynnä joka päivä, mutta etenkin lauantaina. Huh huh!

Lauantai-illasta suuntasin töiden jälkeen suoraan jäähalille vuosittain pidettävään Helsinki International Horse Showhun. Moikkailin tuttuja ja seurasin hetken aikaa illan pääluokkaakin. Meno oli aika samaa kuin edellisinäkin vuosina, mutta anniskelualueelle oli järjestetty Tattingerin puolesta aika kiva Naisten ilta-tapahtuma, jossa oli mukana eri pisteitä muun muassa Joe Blascolta ja Orlylta. Shamppanjasta nauttimisen sijaan siellä pystyi siis ottamaan pikameikkejä ja -lakkauksia. Ohjelmassa oli myös erilaisia puheita/esitelmiä yhteistyökumppaneiden puolesta. Omaan väsyneeseen naamaani olsiin mieluusti ottanut Joe Blascon pikameikin, mutta jono oli sen verran pitkä, etten viitsinyt siihen jäädä. Jalat huusivat myös ihan kivasti sitä kuuluisaa Hoosiannaa, joten tyydyin shamppanja-lasilliseen ;)

Kas näin sujui meikäläisen viikonloppu. Hetken aikaa ajttelin vielä istuskella kahvilassa ja sitten suunta ulos kirpakkaan aurinkoon nauttimaan vapaapäivästä. Mukavaa alkanutta viikkoa!// Monday everybody! Some snaps from the weekend, wine, food and equestrian. I was working at the vine & food fair ( first four photos) and I also visited in Helsinki International Horse Show on Saturday after my work. I must say, I'm pretty tired after this weekend. I slept 13 hrs and my body is sore, those kind of work shifts are very heavy.

Luckily I got some champagne and had a blast at the arena watching show jumping. That was all I needed then. Now I'm sitting in a cafe and doing some blogging and stuff, I didn't want to be at home bc there's so much laundry and it's like a bomb field. I'm planning on doing my laundry and cleaning on the evening, but not yet. That's why I came to city centre and I have to get some fresh air later.


Follow me on Bloglovin  / on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign