4.11.15

Can you feel the Spring?


Vaikka talvi ei ole edes alkanutkaan, viime perjantaina suuntasimme katseemme ensi kevääseen Spalt PR:n Showroomilla. Esillä oli ensi kevään edustettujen mallistot sekä muutamia edustajiakin oli paikalla. Koko toimisto oli koristeltu kauniisti kukkien sekä pastellivärien avulla. Tarjolla oli teemaan sopivaa rosé shamppanjaa ja cocktailpaloja sekä makoisia drinkkejä.
Takahuoneeseen oli pystytetty Halloween-aiheinen kuvausseinä, jonka viereesä oli karkkibuffetti. Makeannälkä oli siis taltutettu hyvinkin nopeasti ;) Noukittiin Lilin kanssa söpöön pikku paperipussiin itsellemme annokset. Mitenniin aina ruoan äärellä? 
Kaiken tämän lomassa kiertelimme ympäri showroomia tutustuen ensi kevään uutuuksiin muun muassa Balmuirilta (Aivan törkeen siisti huopahattu heiltä tulossa ja huivien puolella on myös ihania uutuuksia!), Longchampilta, Marja Kurjelta, Adidakselta. Pakko mainita että ihastuin suunnattomasti Diorin aurinkolaseihin ja bongasin sieltä monta suosikkia, jotka voisin kuvitella kehystämään omia kasvojani kevään ensimmäisiin Auringonsäteisiin.

Ylläolevat laukut ovat muuten Marja Kurjen mallistosta ja ne pysäyttivät minut ihan täysin! Tykkään laukkujen mallista ja kultaisista yksityiskohdista. Etenkin tuo vaaleanpunainen voisi sopia omaan laukkukokoelmaani :)

Illan edetessä tupa alkoi täyttymään kiitettävästi ja tunnelma oli katossa. Paljon tuli taas tavattua uusia ihmisiä sekä vanhoja tuttavuuksia. Kiitos vielä Spaltinkin tytöille kutsusta ja ihanasta tapahtumasta! Näillä eväillä oli oikein inspiroivaa aloittaa viikonloppu.

Asiasta kukkaruukkuun, nyt ollaan vaihteeksi Vaasan suunnalla tyttöjen kanssa. Tulimme tänne työreissua varten, mutta lupasin näyttää myös vähän Vaasan ihmeitä näille turisteille, mikäli vain olisimme ajoissa ollaan perillä. Yövyimme yön hotellissa, eli nukuimme erittäin makoisat yöunet! Rakastan yli kaiken hotellissa nukkumista ja aamupalaa (kuten olen aiemmin hehkuttanut), jota vedimme melkein ähkyyn asti. Työpäivän jälkeen olisi tarkoitus lähteä samantien kohti Helsinkiä. Pitkä päivä siis tulossa, mutta eiköhän siitä selvitä. Täytyisi vain jaksaa tsempata vähän koulujuttujakin loppuviikko, sillä olen tenttimässä lauantaina Helsingin päässä. Viime viikonlopun kun pyhitti täysin blogijutuille niin nyt täytyisi malttaa tehdä muitakin juttuja.


// Hey there! This time we were having fun at Spalt PR's showroom and had a chance to see what kind of Spring season is coming next year. The whole office was decorated in pretty, pastel coloured flowers. There was a candy bar (and the real one too), lots of different brandsand their collections. Not no mention I fell in love with several things, such as Balmuirs new wool hat, Dior's sunglasses and Marja Kurki's pastel bags. DJ played the music and people were enjoying delicious drinks and foods. What a way to start the weekend :)
Follow me on Instagram / on Facebook 

2 comments:

  1. Ihania kuvia! Toi laukku on munkin lemppareita, oon ihastellut sitä siin kaupan ikkunassa! Oon niin ötökkäfani <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ötökät on aika mageita, etenkin kultaiset ;) Xx

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign