16.11.15

Flower maxi


Makaan lattialla jalat nostettuna ylös ja yritän hörppiä glögiä tässä samalla. Jostain kumman syystä mun selkä on ihan juntturassa. Veikkaan stressireaktiota, joka purkautui lauantaina tentin jälkeen, sillä koko eilinen meni selkäjumituksen lisäksi niska- ja pääkipuja kärvistellen. Olo oli myöskin ihan kuin olisi yli ajettu. Kroppa oli ihan rikki ja väsynyt viikosta. Koko päivä meni siis peiton alla hengaillessa ja nukuin minkä pystyin. Tänään starttasin työviikon enää vain selkävaivaisena ja koitan sitä siis vähän saada venytettyä ja paranneltua arnikan voimin.

Tässä nyt kuitenkin asua parin viikon takaa, jotka otettiin Lillin kanssa. Tykkään ihan törkeästi tuosta printtimekosta ja en malta odottaa, että pääsen käyttämään sitä vähän kevyemmänkin varustuksen (lue: ilman takkia!) kanssa. Tällä kertaa kaveriksi valikoitui kuitenkin musta villakangastakki, shaali ja kovassa käytössä olleet mustat nilkkurit. Tässä asussa käväisin myös samana päivänä Spaltin ensi kevään esittelyssä eli mekko sopi oikein hyvin teemaan ;)
WEARING
Zara dress and faux fur collar
Mango jacket
Mulberry bag
Wolford stockings (giveaway)
Vagabond shoes

Photos by Lilli

Hihiii huomenna vietetään muuten ystäväni kanssa vähän tyttöjeniltaa. Otetaan ihan vain iisisti, syödään hyvin ja poksautetaan pullo shampanjaa. Maailmanparannusta unohtamatta! Niin kiva unohtaa hetkeksi koulu sekä työ, ja vain olla.


// Ciao! Something floral this time. This is an outfit I wore couple of weeks ago when Lilli was here in Helsinki. I just love love love that dress and can't wait to wear it with red heels and a lighter jacket. This time I matched it with all black everything and the result is quite fancy but sometimes you need to wear a bit fancier. Am I right? ;)


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign