9.11.15

It colour

Vaikka viime aikoina iso hypetyksen aihe onkin ollut Balmanin ja H&M:n yhteistyö, tämän kauden yksi kestosuosikeista on ehdottomasti ollut kamelinruskea. Etenkin takeissa väri on ollut todella suosittu, ehkäpä juuri siksi, että se on niin helppo pukea melkein asuun kuin asuun. Alla esimerkkiä a la Lene Orvik!


(Picture from Pinterest)
1. Knit / 2. Bag / 3. Ripped jeans / 4. Watch / 5. Coat / 6. Sneakers


Ylläolevaan asuun kokosin oman versioni. Ei muuten ollut ehkä ihan paras ajatus selailla nettikauppojen valikoimaa ja tehdä inspiraatiopostaus. Nyt on nimittäin aikamoinen hinku noihin Niken tennareihin. Siis aivan super mageet! Muutenkin tykkään ihan hirveästi koko asusta, jossa yhdistyy klassisuus ja sporttisuus. Värit ovat kuitenkin todella neutraaleja, mikä tekee yhdistelemisestä helppoa. Vai mitä sanotte?


// Camel has been a huge favourite colour in this season, even though Balmain ha been on everyone's lips lately. Camel is so easy so combine with almost every colour. Bright or more neutral. I made an outfit for you, hope you find it interesting, because I love it! Especially those Nike sneaker are my fave. This outfit is very simple, but it has couple of interesting vibes just because you combine sporty items with classics. Or what do you think?


(Linkit mainoslinkkejä / Ad links)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign