10.11.15

Light denim


Tätä asua kuvatessa oli alunperin tarkoitus esitellä eräs toisenlainen kombo. Ennen lähtöä kotoota vetäsin kiireessä huvin sun muut päälle ja huomasin että hommahan toimii myös näin! Lämmintä ja rentoa arkiasua tänään, koitan saada lähiaikoina kuvattua myös sen toisen version.
Nyt kun on ollut vähän sateisempaa, niin mikäs sen parempaa kuin aamulla kietoutua ihanan lämpimään villahuiviin? Olen kyllä tykännyt tuosta Acnen viininpunaisesta huivista paljon, se käy niin hyvin sekä mustien että ruskeiden kanssa. Huivin materiaali on verrattuna aiempien vuosien versiohin kevyempää, mutta sen saa silti sidottua muhkeasti kaulan ympärille. Vaalea farkkupaita tuo kivaa kontrastia muuten niin klassiseen asuun. En olekaan pitänyt sitä hetkeen!


WEARING
Zara coat
Mango shirt
Vila pants
Selected Femme shoes
Acne scarf
Ralph Lauren bag
Boutique Minimaliste bracelet

Eilen tuli muuten varattua asunto Marseillesta! Pitkän pohdinnan ja vertailun jälkeen päädyimme ratkaisuus, jossa asumme ensiksi kuukauden Airbnb:n kautta varatussa asunnossa. Tuona aikana olisi tarkoitus etsiä toinen asunto, jossa viettäisimme loppuajan. Päädyimme tähän ratkaisuun, sillä asunto on helpompi hankkia paikan päältä. Silloin tiedämme myös vähän paremmin eri alueista ja miten tulee liikuttua siellä. Nyt vain toivotaan, että kämppä olisi kiva!


// Wearing demin after a long time. At first we had to take photos with a bit different outfit, but this one worked out too so something cozy and casual this time. I like the colours on this one, light denim and dark wine go surprisingly well together :)


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign