5.11.15

New in


Korurintamalla jotain uutta pitkästä aikaa! Olen kulkenut pitkää ihan täysin koruitta, tai siis ilman sellaisia joka päivä käytettäviä. Olen silmäillyt vähän väliä eri valikoimia tai kokeillut putiikeissa sopivia ehdokkaita, muttei ole oikein napannut. Halusin jotain simppeliä ja sen täytyi ehdottomasti olla kultaista. Sitten Lilli tutustutti minut Boutique Minimalistin sekä Etsyn valikoimaan, josta loppujen lopuksi uskalsin tilata itselleni nämä kauniit rannekorut.

Paketti tupsahti postiluukusta ihan muutama tunti sitten ja innoissani avasin sen sekä mallailin uusia korujani ranteeseen. Ne ovat melko pientä kokoa, mutta sain ne onneksi kiinnitettyä. Boutique Minimalistin tuotteet tulevat Portugalista ja ne on kullattu. Kun koru on kullattu, siinä saattaa olla riski, että kultaus alkaa melko nopeastikin kulua pois. Itselläni on tästä kokemusta noin vuosi takaperin, ja aluksi olin vähän epäileväinen näiden suhteen. Lilli on kuitenkin käyttänyt omia korujaan ahkerasti, eikä niissä ole tapahtunut mitään muutoksia, joten rohkenin näpytellä ne itsellenkikin. Lapussa, joka tuli tuotteiden mukana lukee toki, että mikäli jotain ongelmia korujen kanssa tulee, kannattaa niistä ottaa yhteyttä. Eli ihan sikaa säkissä ei tarvitse ostaa. Koko putiikin hinnat liikkuvat muuten todella hyvissä svääreissä niin sanotusti ja sieltä löytyy myös muitakin kuin vain rannekoruja. Suosittelen kurkkaamaan Boutique Minimalistin tarjontaan. Tilauksesta paketin saapumiseen meni noin 15 päivää, ottaen huomioon että se tosiaan tuli ihan Etelä-Euroopasta asti.Nämä rannekorut olivatkin muuten viho viimeinen ostos tänä vuonna. Olen nimittäin ostolakossa, mikä tarkoittaa sitä, etten shoppaile yhtään mitään itselleni ennen kuin astun Ranskan maan kamaralle. Ei vaatteita, koruja, kodin sisustusta, enkä ruokaa. Ostan vain välttämätöntä. Tottakai siis täytyy syödä, mutta ruoan shoppailulla tarkoitan turhaa ravintoloissa syömistä ja ns. roskaruoan ostoa. Tämä on hyvä keino säästää rahaa ja ehkä vähän testatakin itseään. Lakko alkoi marraskuun alussa ja hyvin on mennyt. Poistin puhelimestani kaikki shoppailu-apit ja loggasin itseni ulos eri nettikauppojen listoilta. Poistin siis kaiken ylimääräisen ärsykkeen, joka saattaisi luoda "tarvetta" jollekin tavaralle tai vaatteelle. Oikeasti en tarvitse yhtään mitään, pärjään mainiosti tällä hetkellä olevalla arsenaalillani vuoden loppuun. Ainut asia, jonka saan ostaa ennen vaihtoon lähtöä on uusi objektiivi. That's it. Jos kerran ollaan ostolakossa, niin sitten ollaan ostolakossa! ;)


// My new bracelets from Boutique Minimaliste. I haven't had any every day wearable bracelets for so long, but now I've found these two. They came today and after fitting them I couldn't be more satisfied. They are so nice and simple to wear every day!

Those two items were btw my last ones I'm allowed to shop. I decided to shop nothing until I'm in France. Cool way to save money and test myself. I have enough clothes I can cope with until the end of the year. I don't actually need new clothes. This no stopping until France started 1st of November and so far so good. I'm just keeping my eyes on the prize ;) Which is France!Follow me on Instagram / on Facebook 

(*Linkit mainoslinkkejä/ Ad links)

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign