1.11.15

Sparkling Thursday

Huh mikä viikko! En voi sanoa muuta kuin, että tämä on elämää. Ihan mielettömiä asioita päässyt kokemaan ja kiitollisena, mutta väsyneenä käyn läpi valokuvia ja materiaalia, mitä olen saanut kaikessa rytäkässä taltioitua. Aloitetaan torstai-illasta, jolloin oli PR-toimisto Marsaanan upo uusien (ja upeiden!) tilojen avajaiset. Samalla olivat esillä heidän edustamiensa brändien (muun muassa Tommy Hilfiger, Primeboots, Gant)  kevään mallistot. Aivan ihania juttuja tulossa ja oma suosikkimallistoni löytyi ruotsalaisen Hunkydoryn valikoimasta.


Valoisat ja avarat tilat sekä rekkikaupalla vaatteita katseltavaksi. Pientä purtavaa sekä juotavaa oli myös tarjolla, joten ihan kuivin suin ei tarvinnut olla. Tunnelma oli ihanan kotoisa ja lämmin. Istuimme porukalla ja juttelimme, välillä uusia kasvoja liittyi joukkoon. DJ soitti hyvää musiikia. Hymy ja nauru olivat herkässä tuolloin! Ihana ilta ja kiitos Marsaanan tytöille vielä illasta :)Kohtapuoliin hyppään bussiin ja käymme tyttöjen kanssa kaupassa, jonka jälkeen kokoonnumme tekemään ruokaa ja katselemaan koko viikon Tosi TV-jaksot, mitä meiltä on jäänyt välistä. Ihan superia sunnuntai-illan viettoa siis! Palaillaan <3


// Hey there! What a week it has been! So many different events and so much fun. These photos are from Marsaanas new showroom. They had a party last Thursday and it was a blast. There also were a chance to see the next Spring's collections. Clothes after clothes and so many beauty products too. I was in heaven! I fell in love with Hunkydory's ss16 collection. So many beautiful items :)


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign