23.11.15

Sunday snaps
Eilinen sujui oikein mukavasti ulkosalla ystävän kanssa. Alkuun suunnistimme keskustaan ja siitä joulukadun avajaisiin. Hirmuinen määrä ihmisiä oli kerääntynyt Aleksanterinkadun sekä Senaatintorin liepeille odottamaan jouluvalojen sytytystä. Niiden piti mennä päälle klo. 16, mutta ilmeisestikin oli jotain teknistä vikaa, eikä vartin odottelun jälkeenkään valoja oltu saatu päälle.Me suuntasimme tähän väliin kahvilaan lämmittelemään, sillä oltiin molemmat ihan jäässä. Maistoin ensimmäistä kertaa piparkakkulattea ja ystäväni tilasi kaakaon sekä korvapuustin. Siinä sitten nautiskeltiin hetki ja kerättiin lämpöä, ennen kuin piipahdettiin uudestaan ulos. Tällöin olivat jouluvalot jo syttyneet Aleksille ja hetken aikaa niitä pällisteltiin. Stokckmanninkin julkisivu on perinteisesti valaistu valoilla ja jouluikkuna paljastettiin tällä viikolla ensimmäistä kertaa.

Raitiovaunu ehti juuri lähteä neniemme edestä, joten menimme ajankuluksi käymään Stockmannilla. Josko sielläkin olisi ollut vielä jotain joulumeininkiä. Törmättiin kylläkin Balmuirin pop up-osastoon, jossa oli vaikka mitä ihanaa esillä! Maisteltiin myös uutta piparkakku-Dumlea ja olin ihan yllättynyt, miten hyvää se olikaan. Täytyypä pistää korvantaakse :)

Vaikka sitä lunta ei nyt ihan tänne Helsinkiin saatu, on meillä täällä silti aika tunnelmallista. Kaupunki on aika kivasti panostanut tänä vuonna koristeluihin ja muun muassa espallekin on asennettu ihanan tunnelmallisia valoja meitä piristämään. Kahviloissa soi musiikki ja ihmiset viettivät yhdessä aikaa. Todettiin vain, että meillä oli aika kiva sunnuntai.

PS. Labello-arvonnan voittivat Marianne ja Siiri. Oikein paljon onnea ja kiitos myös osallistujille! Ihanaa että jaksoitte olla aktiivisia ja mukana :) Voittajiin on otettu yhteyttä tänään ja tuotepaketit lähtevät postiin, kunhan osoitteet on saatu selvitettyä.


// Sunday as it best: Friends, hot drinks and strolling around the city. 


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign