26.12.15

Cottage lifeHei taas! Miten teidän joulu sujui? Toivottavasti oli mukavaa :) Meidän perheen joulu oli oikein levollinen ja oli kyllä mukavaa ihan luvan kanssa relata.

Jouluaattona kävimme vielä illalla pimeän laskeutuessa laiturilla katselemassa kirkasta täysikuuta ja nautiskelimme siinä samalla termarillisen glögiä. Tuo hetki oli aika maaginen ja uskomatonta miten paljon se kuu oikein valaisikaan! Taskulamppuja ei tarvittu lainkaan kun kuljimme pihalla.

Joulupäivä puolestaan sujahti uusien lahjojen parissa. Meidän kuusen alta paljastui melkoisen monta kirjaa ja kaikki nököttivät nenät niissä kiinni sohvan pohjalla. En ole lukenut pitkään aikaan yhtään mitään muita kirjoja kuin tenttikirjoja, mutta nyt minua oli jo hetken kutkutellut tuo super suosittu How to be Parisian where ever you are- kirja, joka ilmestykin sitten sinne kuusen alle. Ajattelin ottaa tuon kirjan myös mukaani Ranskaan ja tässä vielä ennen lähtöä täytyy omaksua parit ohjeet ;) (Vaikka siis ihan sinne suuntaan ei olla vakituisesti lähdössäkään) Ruokaa meillä oli myös yllin kyllin ja etenkin kalapöydän valikoima oli suuri tänä vuonna. Laatikoista ja kinkusta en niin välitä mutta kalaa ja tummaa leipää kera toast skagenin, se uppoo.

Tänään iltapäivästä olisi lähdön aika ja auton keula kohti Helsinkiä. Ajattelin heti aloittaa kodin siivouksen ja pakkaamisen, jotta saan roudattua ylimääräiset tavarat sekä vaatteet vintille ja alivuokralainen pääsee muuttamaan asuntoon vielä ennen uutta vuotta. Tekemistä siis riittä!

Nautiskellaan nyt kuitenkin vielä hetki! Pus!


// I hope you had a lovely Christmas! Me too :) I've been living in the middle of nowhere at our cottage and having a proper cottage life. Our dogs are here too and they're SO happy! We've had plenty of food and chocolate, no hurry to anywhere. I've been reading a new book and napping.

Today afternoon is about time to drive back to Helsinki, but before that, let's enjoy the Holidays! Xx


2 comments:

 1. Lovely photography. I love how christmasy and country life you made the pictures look and especially tying your outfit in with the theme too!

  Isobel x
  New Post - http://fashionistachic14.blogspot.co.uk/2015/12/fashion-dress-for-nye.html Blog - http://www.fashionistachic14.blogspot.co.uk
  Instagram - https://instagram.com/isobelceline/
  Bloglovin' - https://www.bloglovin.com/blogs/fashionistachic14-12984939

  ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign