24.12.15

Decorating the tree


Jouluaatto on alkanut mitä leipposammalla tavalla: Aamupalan jälkeen koristelimme kuusen yhdessä äitini kanssa, jonka jälkeen seurasi lahjojen paketointia sekä joulusaunan lämmitys. Nyt istuskelen hetken takkatulen ääressä ja joulumusiikki soi taustalla. Melko keväiset maisemathan täällä on eikä tästä joulusta saa talvea tekemälläkään, mutta onneksi tunnelmaa voi luoda koristeilla ja kyntiilöillä :)

Kuusi sai suuren määrän erilaisia koristeita, mitä äitini on vuosien varrella keräillyt. Osa koristeista tuotiin Helsingistä asti, mutta läheskään kaikkia emme loppujen lopuksi käyttäneet. Koristeita on meinaan sen verran paljon että meinasi loppua usko :D Niitä vain löytyi laatikko toisensa jälkeen yhä kauniimpia ja kauniimpia. Oikei nää on vikat sit saa riittää. Ei hitsi täältä tuli vielä laatikko näitä mitä ollaan osteltu eri reissuilta!


Koirat tietenkin avustivat tässä ohjelmanumerossa myös ja nyt olemme asettaneet kaikki paketitkin kuusen alle, ne käyvät siellä aina kun silmä välttää ja yrittävät availla niitä. Ne kun saivat jo aamulla avata yhdet niin tietysti eivät malttaisi odottaa iltapäivään, että saavat avata loput ;)


Hih, näissä tunnelmissa siis vietetään tämä joulu. Levätään ja syödään hyvin! Oikein mukavaa ja makoisaa joulua kaikille teille <3


// This is how my morning stated, by decorating the Christmas tree :) I just adore these decorations, which my mom has been collecting through the years.

Now I'm sitting in front of a fireplace and just chilling. One of our dogs is sleeping next to me and Christmas songs are singing in the radio.

Merry Christmas <3


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign