4.12.15

Flashback Friday

Joulunodotus on jo ihan täydessä vauhdissa, mutta halusin tänään vähän muistella, mitä kaikkea sitä ollaankaan viime aikoina tehty. Päällimmäisenä mielen tulee tietenkin tasapainoilut työn, koulun ja blogihommien välillä. Kovin paljon vapaa-aikaa ei minulla ole viime aikoina ollut, mutta eiköhän se pian häämötä ;)


Etenkin viime viikkojen aikana on tullut reissattua ihan superisti työni takia. Tälläkin viikolla olin aluksi Lahdessa, sitten pari päivää Tampereella ja eilen vielä Porvoossa. Reissaaminen on pääosin hauskaa, mutta todella väsyttävää kylläkin. Yleensä se meinaa aikaisia aamuja ja pitkiä päiviä, ellei nukuta yötä hotellissa. Marraskuun sääolosuhteet eivät ole olleet mikään apu tähän, muistelin juuri, ettei aurinkoisia päiviä ole ollut kuin ehkä viisi (!!). 

Tuon pimeyden voi onneksi kääntää positiiviseksikin ajatukseksi. Saapahan poltella kynttilöitä kotona ja istuskella tunnelmavalossa peiton alla. Ostin juuri maailman ihanimman tuoksuisen kynttilän Tampereelta: Kanelintuoksuinen peltirasiassa oleva kynttilä, mikä siis meinaa sitä että koko kämppä tuoksuu NIIN hyvälle. Melkein joka päivä sitä sytyttää edes pari tuikkua palamaan, mikäli olen vain kotosalla.Nämä kuvat ovat muuten lokakuulta, jolloin vietettiin oikein super blogiviikkoa! On ollut ihanaa käydä eri showroomien ja edustajien tilaisuuksissa tutustumassa uusiin ihmisiin ja brändeihin. Kukapa ei haluaisi aloittaa aamuaan kauniisti katetulla aamiaisella tai kierrellä katselemassa tulevien mallistojen antia? Tässä oltiin menossa juuri Indiedaysin bloggaajatapahtumaan, joka pidettiin eräs lokakuun lauantai. Se oli sen viikon blogitapahtuma nro. 3, jossa viihdyttiin Lillin kanssa muutama tunti. Rennosti villapaidassa ja revityissä farkuissa päätin painella sinne. Nyt ei tulisi mieleenkään pukea revittyjä farkkuja. Tänään olen viettänyt kotona aikaa, enkä varmaan tästä minnekkään liikukkaan. Kaupassa kävin kylläkin ja salille ajattelin mennä, sillä tänään umpeutuu salikorttini eli pakkohan siellä on käydä vähän aukaisemassa paikkoja työviikon jälkeen.


WEARING
Zara knit & bag
Mango leather jacket
Gina Tricot jeans
Vagabond shoes

Vaasassa en muuten ole ollut pitkään aikaan, viimeksi työreissulla marraskuun alussa (sitä ei lasketa). Sunnuntaina pakkaan kuitenkin laukkuni ja päräytän Pohjanmaalle vielä viikoksi. Kokonaiset kaksi tenttiä olisi luvassa, eli voipi olla että täällä blogin puolella on vähän hiljaisempaa. Kaikki valoisa aika vietetään mitä luultavimmin kirjaston uumenissa, ugh.

Mutta nyt, myrskyn saattelemana toivotan teille tunnelmallista viikonloppua! Kenelläkään tänä viikonloppuna pikkujouluja? Ai niin! Huomenna olisi Sanomatalossa klo. 10-14 Hopen lahjakeräys, eli sinne voi silloin tuoda paketteja, jotka voivat pelastaa jonkun vähäosaisen perheen joulun. Itse olen paikan päällä juontamassa tapahtumaa eli heipatkin voi tulla sanomaan :)


// This outfit is from way back when there weren't dark and windy outside. Me and my friend were heading to Indiedays' blogger event and I wore this cool and casual ripped jeans and a knit combo.

I'm having a day off today. Not moving away from the house, no way. I've been studying and soon it's time to hit the gym. Then it's weekend!


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign