30.12.15

GIVEAWAY: Joogalahjakortti


Tähän vuoden vaihteeseen on hyvä ajoittaa vielä yksi teemanmukainen arvonta. Yhteistyössä Yoga Angel- Jooga- ja pilatesstudioiden kanssa arvon kaikkien osallistuneiden kesken yhden lahjakortin, joka on 1 kuukauden anytime- kortti. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kun olet ottanut tuon lahjakortin käyttöösi, saat kuukauden ajan käydä joogailemassa niin paljon kuin sielu sietää! Eli nyt jos uuden vuoden lupauksena on tarkoitus aloittaa uusi harrastus tai urheilla enemmän, tässä olisi hyvä mahdollisuus saada kova startti alkuvuodelle.

Yoga Angelin studioita voit löytää kaksin kappalein Helsingistä: Herttoniemestä ja Haagasta. Molemmat ovat 10 minuutin matkan päässä keskustasta eli todella kätevien kulkuyhteyksien päässä. Tuntivalikoima kattaa laajasti erityylisiä jooga-tunteja, kuten Astangaa, Aromaa, Aerialia, Yin joogaa, Hot joogaa ja nyt ensi viikolla Haagan studion avautuessa myös SUP-joogaa (jota kävin itsekin kokeilemassa tuossa taannoin). Tunteja ja kursseja löytyy kaiken tasoisille ja kuka tahansa voi näihin osallistua. Usein uskotaan, että vain notkeat ihmiset harrastavat joogaa tai vain nuoret ja hyvässä kunnossa olevat ihmiset, vaikka pitäisi muistaa että jokainen treenaa itseään varten. Jokaisella meistä on omat tavoitteet ja eri lähtökohdat, joita lähdetään yhdessä ohjaajan kanssa viemään eteenpäin. Kummassakin Yoga Angelin studioissa työskentelevät ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja ohjaavat tunteja intohimolla!

Käykäähän siis tutustumassa Yoga Angelin sivuihin täällä, Herttoniemen studion Facebook-sivu löytyy täältä ja Haagan puolestaan täältä.

Osallistu arvontaan kommentoimalla alle, mitä jooga-lajeja haluaisit kokeilla Yoga Angelin studioissa? Vastausaikaa on perjantaihin 1.1.2016 saakka. Muistakaa jättää nimenne ja sähköpostinne, jotta voin olla voittajaan yhteydessä heti ja saadaan lahjakortti postiin ennen kuin suuntaan Marseilleen :)// Sorry this giveaway is only for my Finnish readers :/ But talk soon!Follow me on Instagram / on Facebook 

15 comments:

 1. Sup-joogaa täytyy ehdottomasti päästä (uskaltautua) jossain vaiheessa kokeilemaan :)

  ReplyDelete
 2. Mahtava arvonta! Olen päättänyt hankkiutua ensi vuonna eroon kropan ja mielen kireyksistä joogaan tutustumalla. Yoga Angelin YIN-tunnit vaikuttavat just passeleilta rauhan tyyssijoilta tähän tarkoitukseen.

  kuunnelmia@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Yin jooga on vanha ihana tuttavuus, AngelFly Aerial kuulostaisi mielenkiintoiselta uudelta tunnilta. :)

  ReplyDelete
 4. Mä varmasti keskittyisin ihan perinteiseen Astangaan vaikka toki myös SUP-jooga on pikaisella kokeilulla vaikuttanut kivalta :)

  haemmauk@gmail.com

  ReplyDelete
 5. YIN-jooga kiinnostaa, mutta myös seasonal-joogan idea on kiehtova!


  lotta.lehtikari@gmail.com

  ReplyDelete
 6. SUP-joogaa ehdottomasti! Ja myös Aerialia :)

  ReplyDelete
 7. SUP-jooga kiinnostaa muakin,olisi mahtavaa päästä kokeilemaan!

  lauranneli(at )gmail.com

  ReplyDelete
 8. YIN-jooga kiinnostaa, mutta myös seasonal-joogan idea on kiehtova!

  lotta.lehtikari@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Haluaisin päästä kokeilemaan joko SUP-joogaa tai minulle täysin vierasta Aerial yogaa!

  sinimaaria@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Aerial ja SUP on vielä kokematta...

  saila.vuorela@hotmail.com

  ReplyDelete
 11. Talvipakkasilla hotjooga kuulostaa ihanalta, mutta kyllä SUP-joogaakin pitää ehdottomasti käydä kokeilemassa.

  c.lundell(at)mail.com

  ReplyDelete
 12. YIN-jooga kiinnostaa :)

  nennuu@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Voi ihana arvonta!!:) hot joogasta tykkään superpaljon ja air joogaa olisi huippu testata!

  ReplyDelete
 14. Olisi huippua päästä kokeilemaan SUP joogaa Haagan uudelle salille. Herttoniemi on ennestään tuttu ja siellä mieli kyllä lepää 🙏🏼. Lähellä sydäntä on Aerial ja Yin tunnit ❤️

  ettaeveliina@gmail.com

  ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign