21.12.15

Moët & vintage


Iiks, se on kohta Joulu kuulkaas, vaikka kelit eivät ole ihan kohdillaan. Haimme vähän piristystä pimeyteen ja sateeseen Moetin vintage shoppailu-illasta, jossa piipahdin ystäväni kanssa viime keskiviikkona. Kyseinen iltama järjestettiin Milttonin tiloissa Helsingin keskustassa ja tarjolla oli tietenkin shampanjaa sekä mahdollisuus löytää aarteita bloggaajien kirppiskokoelmista. Huone oli koristeltu kultaisin ilmapalloin ja kynttilöitä oli ikkunalla runsain mitoin myös. Paikalla vaatteitaan olivat myymässä esimerkiksi Pupulandian Jenni. Shoppailulakkoisena en oikein mitään ostoksia voinut tehdä, mutta avecini lunasti itselleen tuon valkoisen Wang fo H&Mn paidan kahdeksalla eurolla. Eräs toinen bloggaajakolleega oli napannut ensimmäisten joukossa Ray Banin aurinkolasit 15 eurolla. Ei huono!

Hauskaahan tässä oli myös se, että perinteisten järkkärikuvien sijaan sain lainata tuon illan ajan Polaroid-kameraa ja ikuistaa illan tunnelmia sitä kautta. Hurjan hauskoja kuvia tulikin! Sisätiloissa ja Suomi-olosuhteissa tuo salama ei olisi ollenkaan huono hankinta ja kuviin tulisi taas vähän vaihtelua.

Tsemppiä vielä maanantaihin! Xx


// Hi again! Last Wednesday me and my friend went searching some vintage clothes at Moet's event. The were few bloggers selling their clothes and of course some champagne to keep you focused on shopping ;) I had a chance to try a Polaroid camera, which turned out super cool! Something different this time.

It's almost Christmas, have a nice Monday folks!


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign