6.12.15

Table and and a window
Ihanaa Itsenäisyyspäivää kaikille! Ajattelin tähän väliin näyttää teille kodistani osan, josta tykkään ehkä eniten. Vanhojen talojen paksut ikkunalaudat, niissä on sitä jotain. Sijoitin pikkuruisen ruokapöytäni ikkunan ääreen, sillä opiskelen myös tuon pöydän äärellä. Lisäksi siinä istuessa on kiva tuijotella suuresta ikkunasta ulos. Kesällä ja alkusyksystä pöytää koristi usein kukkakimppu, mutta nykyään sytyttelen enemmänkin tuota kultaista lyhtyä. Rottinkiset Riviera Maisonin tabletit sopivat hyvin kultaisen kanssa ja tuovat vähän kontrastia muuten niin vaaleaan sisustukseeni. 

Haha ja tuo orkidea, se on toimittanut virkaansa ihan 110 % siitä lähtien kun sen sain. En ole mikään viherpeukalo ja tuommoinen melkein aito- kukka sopii kyllä tähän huusholliin. Nätimpi ruukku olisi ehkä kivempi, mutta menkööt. Mietitään niitä kotijuttuja seuraavan kerran sitten kesällä ;)

Hirveästi ei ole kotini muuttunut sitten viime tuunauksen, mutta nyt kun omistan paremman objektiivin, ajattelin näyttää teille hieman laajempia kokonaisuuksia kodistani. Mitäs pidätte? Nyt jatkan vielä hetken tenttiinlukemista ja sitten pakko vähän siivotakin. Eräs ystäväni punkkaa täällä asunnossani sen ajan kun olen Vaasassa eli villakoirat pois.


// Here's some photos from my home! This is my fav place here, I love the huge window and the fact, that I can enjoy a cup of cafe there and just stare outside. I live so up here at the 6th floor so I can see and hear the birds that are living in these trees on my backyard. 

Now I have to continue studying, and cleaning the apartment before I head to Vaasa for the next week. Bye!


2 comments:

  1. Ei ihme että viihdyt tuossa, näyttää ihanan kotoisalta ja rennolta <3

    ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign