2.12.15

Welcome December


Arvatkaas mitä, tämä likka on Tampereella! Tulin eilen tänne pariksi päiväksi töihin ja tietenkin punkkasin Lillin luona. Itseasiassa ollaan samalla keikalla töissä, eli ollaan nyt vietetty taas muutama hetki yhdessä aikaa. Ensi viikolla kun Lilli lähtee Balille (senkin onnenpekka!) kolmeksi viikoksi, näemme todennäköisesti vasta uutena vuotena seuraavan kerran. Tällä kertaa toivotimme Joulukuun tervetulleeksi valmistamalla vuohenjuusto-salaattia ja jälkkäriksi tietenkin pipareita, hilloa ja homejuustoa kera glögin. Muutama viikko takaperin sain myös punaviiniä maisteltavaksi, joten sen korkkasimme myös samalla :) Ai että miten ihanaa olikaan!
Valmistimme siis vuohenjuustosalaattia, johon lisäsimme perusvihannesten sekaan myös granaattiomenaa sekä pekaanipähkinöitä. Lilliltä oli jäänyt lohta edelliseltä kokkauskerralta, jonka myös sulavasti lisäsimme annokseen. Kuumensimme pekaanipähinät ja juuston, jolloin annos ei ollut ihan kokonaan kylmää ruokaa. Salaatin kanssa nautiskelimme Tempus Twon Shiraz- punaviiniä, joka sopi super hyvin salaatin kanssa! Viini oli pehmeää ja sopi siksi mielestäni hyvin voimakkaan juuston kanssa. Saatavilla alkosta hintaan 17,99 €, eli viini ei ole mikään megakalliskaan ja sopii juurikin joulupöytään :)

Mistä muuten tunnistaa hyvän ystävän? Höpöteltiin ja kuunneltiin joulumusiikkia (oh yes) samalla kun syötiin, mutta sen jälkeen kaivauduttiin peitojen alle ja kaikessa hiljaisuudessa tehtiin kummatkin omia juttuja koneella varmaan parin tunnin ajan. Siinä hiljaisuuden keskellä yhtäkkiä Lilli huuhdahtaa miten siistiä onkaan, kun ei tarvitse olla koko ajan suu vaahdossa ja keksimässä, mitä sitä seuraavaksi puhuisi. Kumpikin puuhailee omia juttujaan ja välillä toinen saattaa aloitta jonkun jutun kertomisen aivan puskista. Niin, sitä juuri itsekin ajattelin :) Tänään lähden iltapäivästä takaisin kohti kotia. Sitten vielä yksi päivä töitä ja saan perjantaina olla täysin vapaalla! Tosin se menee kouluhommien parissa ja aamulle olen varannut itselleni rokotusajan, jaiks. Kammoksun neuloja, ja nyt on tiedossa sekä rokotus että verikoe. Viimeksi itkin kun minua rokotettiin, en vain voinut sille mitään :D Tällä kertaa lähtee varmaankin taju.

Sitä hetkeä innolla odottaen. Mukavaa keskiviikkoa sinne teille kaikille<3


// Guess what, I'm in Tampere! I came here yesterday because I have some work to do here. Luckily my friend Lilli is also my co-worker and I'm staying at her place. We made some dinner and welcomed December by listening to Christmas songs also. So much fun :) We ate a goat cheese salad and drank some red wine I got couple weeks ago. Tempus Two's shiraz goes pretty well with something like this. For dessert we had ginger bread and mulled wine.

Today I'm heading back to Helsinki right after we're ready from work, but I'm glad we had a chance to spend some girly time together!

Have a nice Wednesday<3


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign