4.1.16

Au revoir!

Kun tänään lähden otan mukaan mitä tarvitsen,
taivaalta tähden valitsen ja sitä seurailen.
Kun tänään lähden en taakse aio vilkaistakaan
taivaalta tähden valitsen vaikken sitä kiinni saa.


This is it! Helsinki-Vantaalla ollaan ja lähtö on ihan käsillä. Tässä koneeseen kutsua odotellessa ajattelin vielä nopeasti jakaa teille lähtöfiiliksiä. Kuva kertoo varmaankin enemmän kuin tuhat sanaa, fiiliksissä ollaan! Nuo Suurlähettiläiden lyriikat ovat pyörineet päässäni pari päivää jo ja kuvastavat aika hyvin fiilistä. Kaiken tuon innostuksen keskellä kuitenkin pää lyö tyhjää, mutta kroppa on ollut ihan jännityksessä jo pari päivää. Tää on niin hassua miten olen vielä tänään sanonut aivan normaalisti heipat ystäville ja sukulaisille, vaikken tule heitä näkemään hetkeen. Kai tämä kaikki sitten iskostuu kun perille päästään tai sitten ei, vaan olen jossain lomalla seuraavat viisi kuukautta.

Kaikkkea tätä pakkaa on vielä tänään sekoittanut syntymäpäiväni. Ihmiset kyselevät fiiliksiä ja suunnitelmia, en osaa kyllä vastata yhtään mitään! Hyvä että tiedän missä mennään seuraavan kahden tunnin päästä. Noh, kaikesta ollaan tähänkin asti selvitty ja musta tuntuu että vuodesta 2016 on tulossa kaikkien aikojen vuosi mulle. Toivottavasti vielä ihan positiivisellakin tavalla ;)

Mitä siis voitte odottaa blogiltani jatkossa? Reissukuvia, matkavinkkejä, fiiliksiä ja tunnelmia. Asukuvia unohtamatta. Haluan viedä blogiani jälleen kerran eteenpäin ja toivon, että sisältö olisi aitoa tavaraa eikä tekemällä tehtyä. Olisi myös mukavaa, jos te lukijat pysyisivät matkassa mukana ja vinkkejä saa ja pitääkin kysyä! Veikkaan että tämän reissun jälkeen löytyy täältä blogista aika kattava paketti eri Etelä-Eurooppan maiden kaupungeista.

Jännittää, mutta nyt se on menoa. Au revoir!


// Here I am! Ready for take off. Had to share some of my thought before we go. I think the photo says it all haha. Super excited!

So what would you expect from my blog? Traveling, tips and feelings from abroad. Not to forget the outfits! And I hope you guys would like to keep up with me and if you have something to ask, then ASK. I think after this trip my blog will be quite a map ;)

Au revoir!


6 comments:

 1. Miten ihana aloittaa vuosi uudella alulla! Toivottamasti matkasi sujuu hyvin ja kotiudut. Odotellaan täällä innolla tulevia postauksiasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Täällä ollaan Pariisissa ja tähän asti sujuneet asioinnit ranskalaisten kanssa hyvin :)

   Delete
 2. Voi vitsi olispa ihanaa päästä tuollaiselle lomalle! Jos kerran oot nyt menossa Marseilleen, toivottavasti sulla on aikeissa vierailla siinä melkein vieressä sellaisessa paikassa kuin Aix-en-Provence. Olin siellä vaihdossa aikoinaan ja on kyllä aivan ihana kaupunki, vaikkei talvella pääse ihan niin hyvin oikeuksiinsa kuin kesäaikaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää tekee kyllä niin hyvää viettää aikaa kunnolla jossain muualla kuin koto-Suomessa! Aivan varmasti vähän keväämmällä tulee käytyä :)

   Delete
 3. oi ihanaa! Mahtavaa matkaa!

  Bubble bath time http://rosebath.blogspot.com

  ReplyDelete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign