23.1.16

Exploring Marseille by bikeOsa porukasta suuntasi viikonlopuksi Barcelonaan, mutta minä ja pari muuta päätettiin ottaa ihan iisisti ja pysyä Marseillessa. Justhan me Annan kanssa tultiin Pariisista ja muutaman viikon päästä mennään Marokkoon eli ajattelin ottaa tulevat viiko ihan rauhallisesti. Eilen vuokrasimme pyörät keskustasta ja vietimme melkein kolme tuntia pyöräillen Marseillen rantaviivaa pitkin. Helsingissä en pyöräile oikeastaan yhtään, sillä autoilijat vihaavat pyöräilijöitä, samoin kuin kävelijätkin. Kerran eräs mies huitaisi minua kun yritin soittaa kelloa, jotta pääsisin pyöräilemään ihmisten välistä kun he olivat tukkineet koko pyöräkaistan.

Noh, nyt minun täytyi vain niellä pelkotilani ja hypätä pyörän selkään sekä autotielle. Onneksi minun ei tarvinnut olla jonon ensimmäisenä autojen seassa, minun tarvitsi vain yrittää pysyä hengissä (haha). Lopulta kun päästiin rantaan oli tien reunoissa onneksi kävelytiet ja pyöräiltiin niitä pitkin. Voi vitsi miten upeat maisemat! Marseille osaa yllättää taas kerran. Kaupunki on kuin tilkkutäkki eri tyylisiä kaupunkeja. Tuntui kuin oltaisiin oltu ihan jossain muualla taas. En malta odottaa että kelit lämpenevät ja päästään viettämään aikaa biitsillä sekä uimaan tuossa ihanan kirkkaan sinisessä vedessä!


// Couple of photos from our trip to see the gorgeous Marseille's coast line. I mean, look at the color of that water! We rented bikes from the city centre and spend almost 3 hours cycling threw the shore. It was like a new city again. In Marseille you can always find different parts of the city and it feels like a totally different country.


Follow me on Instagram / on Facebook 

4 comments:

 1. Great post I love all the photos! Hope you visit my blog
  xx
  Pauli
  http://outftip.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Love the photos,such a beautiful place !
  Also I like your outfit,really comfy but still cute
  I follow you,xx

  http://zeberry.blogspot.ba/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh thank you! :) Have a good day! Xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign