14.2.16

Dear (single) womanDEAR WOMAN,
Sometimes
You'll just be too much woman.
Too smart,
Too beautiful,
Too strong.
Too much something
That makes a man feel like less of a man,
Which will start making you feel like you have to be less of a woman.

The biggest mistake you can make
Is removing jewels from your crown
To make it easier for a man to carry.
When this happens, I need you to understand,
You don't need a smaller crown -
You need a man with bigger hands.

Michael E. Reid


Tämän runon myötä haluan toivottaa ihanat Ystävänpäivä-toivotukset! Toivottavasti voitte viettää   tämän päivän ihanien ihmisten kanssa :) Tämä postaus on etenkin teille kaikille niille ihanille naisille, jotka ette ole vielä sitä oikeaa löytäneet. Itselläni sinkkuus iskee toisinaan vasten kasvoja ja kovaa, etenkin Ystävänpäivänä, sehän on alunperin pariskuntien juhlapäivä. Tuntuu, etten ole kyllin hyvä ihminen kun minulla ei ole sitä toista puolta, jonka vierestä voi herätä ja tehdä yhdessä aamupalaa tai käpertyä kainaloon iltaisin.

Monesti olen yrittänyt pohtia, mikä minussa on vikana, mutta tämän runon (jonka sain eräältä rakkalta ystävältäni ennen joulua) myötä minussa kolahti. Toisinaan myös muutamat muut ystäväni ja tuttavat ovat tulleet sanomaan miten vahva olen ihmisenä kaiken kokemani jälkeen. Aluksi en uskonut sitä, mutta nyt pikkuhiljaa olen tajunnut mitä he tarkoittivat: Älä koskaan muuta itseäsi jonkun toisen vuoksi, jotta saisit sen toisen ihmisen hyväksynnän. Ole juuri niin upea ja vahva versio omasta itsestäsi kuin voit olla! Tee ja luo niitä asioita, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Älä mieti mitä joku muu haluaisi tai älä mukaudu toisen mielipiteisiin saadaksesi enemmän hyväksyntää. Jossain vaiheessa löydät itsellesi sen toisen puoliskon, joka jaksaa kannatella kruunuasi.


// Valentine's day, a day full of romance. Not for single people, even though you can spend this day with your other single friends. This post is to you all single ladies, who haven't (yet) found their other half. My dear friend sent me this poem before Christmas and it hit me hard. I like being single, but sometimes it hits you in the face. Especially during days such as Valentine's day. I used to think what's wrong with me, why can't I have a boyfriend? Why it's so damn hard to get?

After this I stopped apologizing my existence and my behaviour. I used to remove jewels from my crown that I could adapt to the man's life. But not anymore. This is me, take it or leave it. So remember ladies: Be as gorgeous and strong as you can be. Be the best version of yourself. Eventually you will find the one who can hold your crown.


Follow me on Instagram / on Facebook 

4 comments:

 1. Ihanaa ystävänpäivää rakas Essi ! <3 t. pauliina

  ReplyDelete
 2. Ihan turhaan mietit tommosia, oon varma että jonain päivänä löydät vielä sen toisen puoliskon rinnalle! :-) Sehän voi tulla jo siellä Marseillessa vastaan. ;) On muuten ihanaa seurata sun ja Jonnan vaihtokokemusta, tykkään niin teidän molempien blogeista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos piristyksestä! En en, täällä sitä nautitaan elämästä ;) Murehtiminen ei kuulu enää sanavarastooni. Ihanaa viikon jatkoa sinulle! Xx

   Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign