20.2.16

Testing Balmain hair couture


Lisää hiusjuttuja! Olen kissojen ja koirien kanssa etsiskellyt Balmainin hiustenhoitosarjaa ympäri Ranskaa melkeinpä. Sephorat ja Galerie Lafayettet käyty läpi Pariisia myöten ja ei, Balmainia ei voinut ostaa Ranskasta (mille naureskeltiin, että miten tää voi olla mahdollista kun Suomesta sitä voi ostaa joka nurkan takaa). Eräs päivä googlettelin ja sattumalta löysin kampaamon, joka käyttää Balmainia salongissaan ja myy myöskin sitä. Syy sille, miksi olen etsinyt tätä tuotesarjaa niin pakkomielteisesti, on siinä kun pääsin testailemaan tuotetta ja SE OLI NIIN HYVÄÄ. Testasin silloin kuivashampoota ja jessus millaisen noston se tekikään hiuksiini. Ne näyttivät niin tuuheilta ja pysyivät kuosissa koko päivän. Omaan hiuskuontalooni kun ei riitä normipito vaan niillä täytyy pystyä kiinnittämään vaikka mies kattoon kiinni. Ennen tätä olin käyttänyt muun muassaBatistea ja Tony & Guyta ja pidin niitä hyvinä tuotteina, kunnes tapasin Balmainin.

Sama juttu oli tässäkin tuotteessa, jonka lunastin kotiin kun vihdoin sitä Marseillesta löysin. Texturizing volume sprayta suihkutetaan aivan tyveen ja pöyhitään sen jälkeen. Kokeiltiin tätä tuotetta sekä omaani että kämppikseni ohuempaan kuontaloon. Kämppikselle tuote aiheutti takkuja, sillä se oli hänelle ehkä hieman liian stydiä. Itselläni ei mitään ja tuote nosti hiuksia kivasti, sain juuri sitä volyymi-efektiä niihin, mitä olin aiemmin muilla tuotteilla hakenut. Kun sprayaat tuotetta juureen, kannattaa se tehdä varovasti ettei tuotetta tule liikaa hiuksiin. Aine on tosiaankin todella riittoisaa ja pieni määrä suihkautusta riittää niihin kohtiin mihin haluat lisää tekstuuria.

Putelin hinta huitelee parin kympin toisella puolella, mikä on reilusti enenmmän kuin esimerkiksi juuri Batisten kuivashampoot. Tämä tuote on kuitenkin riittoisa ja olen viettänyt hyviä hiuspäiviä ever since. Jos emmit, ovatko Balmainin tuotteet hiuksillesi liian vahvoja kannattaa hankkia ensiksi esimerkiksi matkakokoiset putelit ja testailla niillä. 

Onko muita kokemuksia Balmainin hiustenhoitotuotteista? Mitä olette tykänneet?


// If you are looking for a proper volumizing spray for your hair, try Balmain. I fell in love with it when I got a chance to try their dry shampoo couple of weeks ago. As I mentioned, my hair is huge and heavy. It needs hair products that give it extra strong hold, and it must stay the entire day.

When I found these also in Marseille, I had to buy one for myself. This time I took this volumizing spray, which gives your roots a nice lift. It also works! I used to use Batiste and Tony&Guy, and I thought they were good products. Perhaps for someone who's hair isn't as tick as I have, but nowadays I prefer Balmain. Okay, it might cost a bit more than the others, but it will be worth it. I'm in love. Good hair days ever since!

Any experiences about the other Balmain hair products?


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign