1.3.16

Let it rain


Sadepäivän asua kehiin! Täällä ei onneksi satele ihan niin paljon, mutta muutamana päivänä on tullut vettä kuin aisaa. Silloin tekee mieli turvautua lämpimään neuleeseen ja upottaa hiukset pipon sisälle. Nämä kuvat on otettu muutama viikko takaperin, kun elin vielä pitkien hiusteni kanssa. Ei ole kyllä yhtään ikävä niitä täytyy sanoa, vaikka olivathan nuo ihanan pitkät, joskin melko vaikeasti hallittavat.Hih, sitten vähän muuta asiaa. Tällä viikolla olisi suuntana Pariisi ja muotiviikko, jonne lähden yhdessä Jonnan kanssa. Olemme molemmat saaneet kutsut Marimekolta heidän näytökseen ja olin aivan huikean yllättynyt (sekä imarreltu) että pääsen paikanpäältä näkemään, millainen meininki on Pariisissa silloin. Presentaatio on omistettu kaikille vahvoille naisille ja viime mallistojen perusteella, varmasti aivan mielettömän upea. Myös liuta muita suomalaisia bloggaajia on tulossa ja ihanaa päästä näkemään esimerkiksi Lilliäkin (<3) pitkästä aikaa! Huikea ja jälleen kerran, mieleenpainuva viikonloppu tulossa. En edelleenkään tiedä tasan tarkaan, mitä puen näytökseen, mutta onneksi tässä on vielä päiviä jäljellä ;)


WEARING
Cos beanie
Zara knit, coat, bag and jeans
Vagabond shoes

Pictures by Jonna


// Hi there! An outfit from couple of weeks ago, it was raining as hell and this kind of days I just want to wear huge knit with a hat. It's warm and hat saves your bad hair day ;)

And huge news! I'm going to Paris this weekend, because I got an invitation to a show. Eeek! I'm super happy and I've always wanted to be there when the fashion week is on. I got an invitation to Marimekko's show, which is a Finnish brand and I love their prints! A buch of other Finnish bloggers are going to be there and few of my friends as well. Talk about a fun weekend ;)Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign