7.3.16

Marimekko's Fall Winter 2016 presentation
Huhhuh, kotona ollaan! Saavuimme Marseilleen noin tunti sitten ja istahdin vielä hetkeksi koneelle muokkailemaan kuvia viikonlopusta. Tässä teille nyt ensimaistiainen pääpäivästä eli Marimekon näytöksestä, joka pidettiin eilen Palais de Tokyossa. Mallisto on omistettu vahvoille naisille ja näin yhteenvetona voin sanoa, että tolppakorot, viitat sekä suorat housut jatkavat edelleen voittokulkuaan trendin harjalla. 70- luku oli vahvasti läsnä malleissa, mutta modernisoidulla, Marimekon tavalla.
Olen vieläkin ihan häkeltynyt siitä, miten voikaan olla mahdollista että a) sain kutsun näytökseen ja b) pääsin vielä paikan päälle sitä katsomaan. Meillä oli myös aivan ihana Suomi-jengi siellä ja olen suuronnellinen, että pääsin tutustumaan näihin tyttöihin Suomesta :) Näytöksen jälkeen painelimme porukalla aikaiselle dinnerille Le Hibouhun. Reippaana tyttönä valkkasin listalta pekoniburgerin, haha. Pitää syödä että jaksaa ;)Siellä sitten istuskeltiin ja höpistiin niitä näitä. Pari tuntia siinä hujahtikin! Tuon jälkeen meidän oli Jonnan kanssa tarkoitus käydä kämpillä freesautumassa, mutta hektinen viikonloppu oli vienyt kaikki voimat meiltä ja loppujen lopuksi vietettiin ihan vain koti-iltaa siellä. Ehdin nukahtaa koneen ääreenkin pari kertaa ennen kuin alettiin kunnolla nukkumaan. Kiitos vielä Marimekolle kutsusta ja ihanasta tilaisuudesta!

Ihanaa kuitenkin olla kotona, vaikka ei tässä kovin kauaa ehdi hengähtää. Kaksi parhainta ystävääni on tulossa torstaina Marseilleen loppuviikoksi ja ensi viikolla otamme suunnaksi Rooman. Tekemistä siis riittää! Alkuviikko otetaan kuitenkin rennosti ja ajattelin kirjoitella kandiani eteenpäin. Näin siis täällä :) Kuullaan taas!


// First glimpse from yesterday. First we attend Marimekko's show, which was so amazing nd I still cant believe I was there. Then we had a Team Finland dinner at Le Hibou, I ordered this huge bacon burger. Girl's gotta eat, right? ;)

The whole weekend was awesome and unforgettable. I feel so happy I got an opportunity to see Paris one more time and meet so many new faces. Thank you!


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign