5.3.16

Paris so far

Kaksi päivää Pariisissa on menny kuin hujauksessa ja iltaisin ollaan huokaistu helpotuksesta, kun olemme pitkän päivän jälkeen päässeet huilaamaan kämpillemme. Hauskaa on silti ollut ja kaupungissa on aivan järjetön hulina! Vastaan kävelee toinen toistaan muodikkaimpia ihmisiä, mutta toisinaan asukokonaisuudet menevät myös jopa outouden puolellekin. Paparazzeja vilisee etenkin hotellien lähettyvillä ja olemme pari kertaa saaneet todistaa aikamoista hulinaa niiden edessä. Täytyy sanoa, että kaikista Pariisin reissuista tämä viikonloppu on ollut aivan erilainen. Olemme pelkästään fiilistelleet kaupunkia ja tavanneet tuttuja, nyt kun aika moni suomalainen alan ihminen on (yllätys yllätys) kaupungissa. Uusia kasvoja on siis tullut tavattua runsaasti :)

Tänään kuitenkin tapahtuu! Käymme Jonnan kanssa aamupalalla, jonka jälkeen alkaa valmistautuminen Marimekon näytökseen. Ensimmäinen malli astelee catwalkia pitkin kello 14 ja tarkoituksena olisi mennä paikalle vähän aikaisemmin, jotta ehdimme kuvata asumme sekä mahdollisesti bongata Cèlinen presentaation vieraita. Marimekkohan siis esittäytyy heti Cèlinen jälkeen, joten isoja nimiä on varmasti astelemassa ulos Palais de Tokyosta.

Näytöksen jälkeen suuntaamme Suomi-jengin kanssa syömään ja fiilistelemään vielä näytöstä. Pitkä päivä siis tulossa, mutta varmasti ihan ikimuistoinen. Iiks, jännitää jo!


// Paris so far, it's so crazy in here when it's fashion week. But I love it! Me and my friend we've been just strolling around the city and met other Finnish people. Today is time to attend Marimekko's show and meet other Finnish colleagues, I'm so excited! After the show we will have a dinner with all the Finnish girls in here. FUN! See you guys :)


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign