21.4.16

Throwback: Bagels in Nice

Mainitsinkin alkuviikosta tästä super hyvästä ravintolasta, Ds Dèlicestä, jossa lounastettiin Nizzassa ollessamme. Ravintola sijaitsee aivan rantabulevardin lähettyvillä (16 Cours Saleya), joten auringon oton lomassa on kätevää käydä piipahtamassa täällä. Lounaslista kattaa erittäin herkullisia bageleita, mutta myös perinteisempiäkin vaihtoehtoja, kuten salaatteja. Meidän nälkä oli tällä kertaa tasolla bagelit ja päädyttiin valkkaamaan listalta hyviä aterioita. Itse menin herkullisella avokado-pekoni-kana- vaihtoehdolla. Kuulostaa ehkä vähän oudolta, mutta se oli hyvää! Lounaan yhteydessä annokseen kuului myös pieni salaatti.


Halusin ruokailun lisäksi jotain raikasta ja Ds Dèlicen valikoimassa on myös tuoreita mehuja sekä smoothieita. Tuorepuristettu appelisiinimehu oli aivan super hyvää, sitä kannattaa ehdottomasti ottaa, mikäli siellä ruokailette. Lasi oli lisäksi sopivan iso, joten se antoi sopivaa piristystä lämpimään päivään. Tämän jälkeen jaksoi taas loikoilla auringossa!


//Looking for a good lunch place in Nice? I have one place for you: Ds Dèlice (16 Cours Saleya). They offer delicious bagels and fresh juice but also fresh smoothies. The restaurant can be find just a few minutes walk form the Opera beach. Perfect location!


Follow me on Instagram / on Facebook 

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign