23.5.16

Aperitivo O'Clock

Jos Italiassa haluaa nautiskella hyvistä drinkeistä ja naposteltavasta, joka menee samalla illallisesta, kannattaa suunnata ravintoloihin klo. 18-20 välillä. Silloin on rafloissa Aperitivo-aika, joka menee yleensä näin: Drinkin hinnalla saa joko tarjottimellisen ruokaa tai joissain paikoissa se saattaa olla buffettipöytä täynnä antipastoja. Ensimmäisen viikon aikana vietimme kaksi iltaa tässä leppoisassa ravintolassa aivan Mondellon rantabulevardin tuntumassa. Henkilökunta on ystävällistä ja kommunikointi sujuu vaikka kumpikaan osapuoli ei varsinaisesti osannut toisensa kieltä. Ensimmäisenä iltana tilasimme drinkit ja ajattelimme, että saamme siihen kylkeen muutamia eri juttuja. Sen sijaan kun tarjoilija toi tuon jäätävän lautasen täynnä antipastoja, suut loksahtivat auki. Myös viereisessä pöydässä istuskelevat asiakkaat naureskelivat meille ja sille ruokamäärälle, mitä pöytään kannettiin.
Kumma kyllä, melkein kaikki naposteltavat katosivat pöydältä. Samoin kävi myös viime lauantaina ja tällä kertaa pöydälle ilmestyi myös lihaa suoraan grillistä. Siinä sitten skoolattiin ja juhlistettiin myös sitä, että ollaan toistaiseksi läpäisty kaikki tentit mitä ollaan Marseillen päässä  tehty. Parit arvosanat vielä jäljellä, pidetään peukkuja että läpäistään myös loput kurssit!
Loppuviikko kului aika lailla leppoisissa tunnelmissa, eikä olla oikeastaan muuta tehty kuin rentouduttu. Täällä ollaan vielä perjantaihin asti ja sitten koneen nokka kohti Marseillea. Sunnuntai-aamuna alkaa puolestaan matka viimeiseen etappiin, Barcelonaan, josta sitten lennän 4.6. Suomeen. Huikeat kaksi viikkoa siis edessä vielä ja aion nauttia niistä täysin rinnoin! Päivittelen tänne blogin puolelle kuitenkin yhtä ahkerasti kuin ennen, eli pysykää mukana kyydissä :)

Mukavaa alkanutta viikkoa muruset!


// Good drinks and food. Italians know how to make the most about the happy hour ;) We had a lovely Saturday evening in this restaurant by the beach boulevard. If you want to drink and eat well but don't want to spend that much money, then hit the restaurant between 6 and 8 pm. It's aperitivo time!

Later!


Follow me on Instagram/ on Facebook to keep up with the latest posts and behind the scenes material!

No comments:

Post a Comment

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign