3.5.16

Sunset on a wheel

Eilen tehtiin jotain mitä meidän olisi pitänyt tehdä jo monta kuukautta sitten: Vierailu Marseillen maailmanpyörässä, joka on yksi must-jutuista mitä täällä kannattaa ehdottomasti kokea. Lähdettiin suorittamaan tehtävää vähän extemporé tuntumalla (taas kerran), sillä ilta oli aivan ihana ja juuri sopiva korkealla hengailuun. Tuuli oli lähes nollassa ja taivas pilvetön.

Innokkaina turisteina napattiin kotoa kamerat mukaan ja paineltiin reippaana Vanhaan satamaan. 10 minuuttia pyörässä maksaa seitsemän euroa ja voi vitsit mitkä näkymät meille aukesikaan sieltä! Upea satama ilta-auringossa ja kaupungin eri osat pystyi helposti erottamaan rakennusten perusteella. Kämppiksiäni jännitti alkuun hieman, liekö syynä se että koppi jossa istuttiin ei ollut ihan tukevimmasta päästä ja heilui toisinaan hieman. Muutama kiljahdus siinä pääsi kun lähdettiin liikkeelle, mutta maisemien avauduttua meille laantui heidänkin jännitys ja pystyttiin kaikki nauttimaan hienosta kesäillasta, jos niin voi tässä vaiheessa sanoa ;)


Kokemus oli kertakaikkisen upea ja adrenaliinihuuruissa päätettiin jäädä vielä rantaan Aperoleille. Ihan vain sen takia, että meillä oli aika upea maanantai! Kyllä täällä on ihmisen hyvä olla.


// Yesterday me and my roommates decided to go to Marseille wheel. That's something we should have done months ago! It's a must thing! The sunset and the view was gorgeous. I can't believe it's only two weeks left and then everybody leaves Marseille. I'm gonna miss this city!


Follow me on Instagram / on Facebook 

2 comments:

  1. Aivan ihania kuvia, näissä on sellainen superkaunis "golden hue" ! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Katja :) Samaa mieltä, ilta-aurinko on aivan mahtava, sillä tulee niin kauniita kuvia!

      Delete

Copyright @ ESSIE'S. Blog Design by KotrynaBassDesign